Arhiv novic 14.11.2019

Dobro delo na pripravah se je plavalcem obrestovalo

Domžalec 14.11.2019
Plavalci prve, druge in tretje selekcije Plavalnega kluba Kamnik so krompirjeve počitnice preživeli na enotedenskih pripravah v novem 25 metrskem »Gradskem bazenu« v Puli. Njihovo pridno delo se je obrestovalo, saj so že ta vikend na tekmi v Celju… »

V Kulturnem domu Mengeš razstavili »Ornament«

Domžalec 14.11.2019
Jesenska razstava članov in članic Likovnega društva Mengeš z naslovom »ORNAMNENT« je postavljena v Kulturnem domu Mengeš, njeno odprtje je bilo 13.11.2019 ob 18. uri. V deževnem novembru je prava popestritev za ogled ornamentov na stenah v… »

Pravljični Kamnik letos pod geslom Zvečer v mesto

Domžalec 14.11.2019
Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik vsako leto pripravita zanimivo decembrsko dogajanje. Vse prireditve v okviru letošnjega Pravljičnega Kamnika bodo letos potekale pod geslom Zvečer v mesto. Da bo dogajanje še posebej pestro… »

Pomenkovanja s Pižamo: Blodnik po Istri

Domžalec 14.11.2019
Agata Tomažič, Tamara Langus in Teja Kleč so izgubljanje po turističnih centrih in brezpotjih Istre prelile v duhovito knjigo, ki se na prvi pogled zdi kot potopis, a se ne obremenjuje ne s pravili žanra ne z resničnostjo. Obujajo spomine na… »

V objemu življenja: V MGC Bistrica Domžale upihnili sedmo svečko

Domžalec 14.11.2019
13. 11. 2019, je bil za Medgeneracijski center Bistrica v Domžalah prav poseben dan, saj so praznovali sedmo obletnico odprtja doma, ki so jo obeležili z bogatim kulturnim in glasbenim programom, po katerem je sledilo še skupno druženje. V torek, 13… »

Društvo Lipa Domžale organizira skupino ljubiteljev ljudskih glasbil

Domžalec 14.11.2019
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale bo organizirala skupino ljubiteljev ljudskih glasbil. V to skupino glasbil sodijo instrumenti, ki jih lahko z malo improvizacije izdelamo sami: razne piščali, trstenke, igranje na glavnik… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem