Arhiv novic 15.11.2019

Na Ljubljanski cesti v Domžalah med delom predrli plinsko cev. Zaradi uhajanja plina izvedli evakuacijo in zaprli območje

Domžalec 15.11.2019
Danes nekaj po 17. uri so delavci na dvorišču stanovanjske hiše na Ljubljanski cesti v Domžalah z delovnim strojem med gradbenimi deli poškodovali plinsko cev, zaradi česar je začel uhajati zemeljski plin. Na kraju so posredovali poklicni gasilci… »

Tradicionalni slovenski zajtrk na OŠ Roje

Domžalec 15.11.2019
Danes, 15. novembra 2019 je v vrtcih in šolah v občini Domžale, tako kot po vsej državi tudi letos potekal tradicionalni slovenski zajtrk, s katerim obeležujemo dan slovenske hrane, ki ga je vlada razglasila že leta 2012. Vsako leto je tretji petek… »

Kontrabant in razkrite pesmi

Domžalec 15.11.2019
Skupina Kontrabant, ki deluje pod tem imenom že od leta 1994, je izvedla koncert z uglasbeno poezijo štirih pesnikov iz Prekmurja. Predstavili so pesmi Ferija Lainščka, čigar pesmi so otožne kot narava jeseni; najboljšega vinarja med pesniki Lajosa… »

Pesmi, obarvane in prežete z jesenjo, odmevale v MGC Bistrica Domžale

Domžalec 15.11.2019
V četrtek, 15. novembra 2019, je bilo v avli Medgeneracijskega centra Bistrica ponovno veselo. Dva dni po praznovanju sedmega rojstnega dne, so se varovancem in stanovalcem s svojimi glasovi predstavile pevke in pevci Mešanega pevskega zbora Društva… »

Nanine karikature: Samuel L. Jackson (Osovraženih osem)

Domžalec 15.11.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo slovenske pevke Neishe, danes pa je na vrsti znani ameriški filmski igralec… »

Ponovno uporabo spremeni v navado!

Domžalec 15.11.2019
Vsako leto tretji teden v novembru poteka Evropski teden zmanjševanja odpadkov, ki je posvečen preprečevanju nastajanja odpadkov. Z okoljskega vidika je najboljši odpadek tisti, ki sploh ne nastane, žal pa so količine odpadkov, ki jih proizvedemo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem