Arhiv novic 18.11.2019

Vtisi z otroškega bolšjega sejma Turističnega društva Sv. Vid

Domžalec 18.11.2019
Po dveh letih se je v prostore Kulturnega doma Antona Martina Slomška v Šentvidu na Prevojah pri Lukovici vrnil otroški »bolšji« sejem. Dogodek je nastal pred sedmimi leti v organizaciji Turističnega društva Sveti Vid z namenom, da otroci svoje… »

Ob Martinovem vikendu nad Kamnikom sidrali čudovite melodije

Domžalec 18.11.2019
Letošnje Martinovo je bilo v znamenju žlahtne kapljice in odličnih melodij. Tako menijo obiskovalci Grajske terase na Starem gradu nad Kamnikom, saj so imeli tam svoj koncert fantje iz Klape Sidro. Njihove melodije so dodale piko na i okušanju… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Na vozilu mu je prebodel pnevmatike

Domžalec 18.11.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov v osebna in tovorna vozila, v večini primerov je prišlo samo do poskusa, saj vlomilcem ni uspel njihov podvig, so pa s svojimi dejanji oškodovali lastnike vozil. Policisti so obravnavali… »

28. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 18.11.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 28. Tednik Domžalca, v katerem vas bo… »

Praznični objem čarobnosti boste v Domžalah letos našli tudi v Čarobnem mestu

Domžalec 18.11.2019
V nedeljo, 1. decembra se bo s prižigom prazničnih luči v centru Domžal slavnostno pričel Čarobni december. Točno ob 17. uri bo župan Občine Domžale Toni Dragar prižgal lučke na novoletni jelki po imenu HANA, ki bo zasijala sredi Domžal… »

Dobrodelno druženje homških gasilk uspelo. Družinam v stiski bodo polepšale praznične dni!

Domžalec 18.11.2019
Dobrodelno druženje homških gasilk, ki je minuli vikend potekalo že peto leto zapored, je ponovno uspelo v vseh pogledih, zbrale so namreč 867 kilogramov hrane z daljšim rokom uporabe, kar pa še ni končna številka, saj bodo v prihodnjih dneh nekaj… »

Ko na vrata potrka življenje

Domžalec 18.11.2019
Življenje, kakršnega nisi poznal/a ali o njemu premišljeval/a. Se zanj na kakršenkoli način zanimal/a. Dom je težko zapustit, a še težje je novega sprejet. Vsak v dom prinese del sebe, sočasno pa sprejme tudi spomine, izkušnje in značaje… »

V Knjižnici Domžale bodo počastili Dan slovenskih splošnih knjižnic

Domžalec 18.11.2019
Teden knjižnic je priložnost, ko lahko spet poudarimo, da smo knjižnice najbolj dostopne kulturne institucije v našem okolju in da posedujemo vrednote, ki jih ljudje v sodobnem času najbolj pogrešajo. Dan splošnih knjižnic, ki ga praznujemo 20… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem