Arhiv novic 19.11.2019

Na Vranskem cvetele jesenske rože iz krep papirja

Domžalec 19.11.2019
Po cvetoči pomladi in poletju je november mesec, ko rastline na vrtovih izkoristijo zimski čas za počitek in pripravo za novo sezono. To pa ne velja za cvetje, kakršno je bilo na ogled tretji novembrski vikend v Športni dvorani Vransko. Gre za… »

V LD Lukovica potekal državni vzrejni pregled goničev

Domžalec 19.11.2019
Določila lovskega zakona in lovske etike neposredno obvezujejo upravljalce lovišč, da je lov dovoljen le s preizkušenimi lovskimi psi. V ta namen je Državna vzrejna komisija za goniče na Kinološki zvezi Slovenije v soboto, 2. novembra, organizirala… »

Palačinke, zabava in košarka. Kaj je boljšega?!

Domžalec 19.11.2019
V soboto, 9. novembra 2019, je v Domžalah potekal 1. turnir Annamarie Prezelj v sklopu projekta Šola košarke Annamaria Prezelj pod okriljem Ženskega košarkarskega kluba Domžale, ki poteka na številnih osnovnih šolah v Domžalah in njegovi okolici… »

Pravi moški skrbi zase!

Domžalec 19.11.2019
Pravi moški ima svoje male razvade, vendar v njih ne pretirava. Predvsem pa se redno pregleduje, pozorno spremlja svoje počutje in se že ob najmanjši telesni spremembi odloči za preventivni pregled. Pravi moški bo storil vse, da se izogne… »

Visoka zmaga članic ŽNK Radomlje

Domžalec 19.11.2019
Članice so na zadnji domači tekmi v jesenskem delu prvenstva gostile ekipo Ajdovščine. Rumene so v mrežo Ajdovk pospravile sedem zadetkov, trikrat je v polno merila Zala Kuštrin, po enkrat pa Ajda Kličić, Tjaša Kavšak, Sara Gruden in Albina… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem