Arhiv novic 21.11.2019

Pesem MePZ Šentviški zvon bo odzvanjala še dolgo časa po 30-letnici

Domžalec 21.11.2019
»Oj, mladost ti moja, kam odšla si, kje si?« je bilo besedilo prve pesmi, ki jo je odpel član Mešanega pevskega zbora Šentviški zvon Matej Avbelj z Žigo Svetlinom na klavirski harmoniki. Vendar je 35 članov pod vodstvom zborovodij Špele in… »

Z Matjažem Mastnakom o vrtnicah kot delu kulturne dediščine na Slovenskem

Domžalec 21.11.2019
Vrtnice obstajajo, odkar obstaja civilizacija. Število sort nenehno raste, okoli 910 jih je letos cvetelo tudi v Arboretumu Volčji Potok. Zakaj veljajo za simbol ljubezni, da so bile pri nas nekdaj del nevestine dote, katere so najpogostejše napake… »

Pia Lovrič četrtfinalistka v Heraklionu

Domžalec 21.11.2019
Večina slovenskih teniških igralk in igralcev je z nastopanjem v koledarskem letu 2019 že zaključila, nekateri pa na turnirjih vztrajajo tudi v drugi polovici novembra. Uspešno je svojo misijo v Grčiji pričela Domžalčanka Pia Lovrič, ki je v… »

Dodatni termini za cepljenje proti gripi

Domžalec 21.11.2019
V Zdravstvenem domu Domžale so v začetku meseca novembra 2019, pričeli s cepljenjem proti gripi. V nadaljevanju objavljamo dva dodatna termina cepilnih ambulant za cepljenje proti sezonski gripi za samoplačnike, in sicer torek, 26.11.2019 med 15. in… »

Domžalska premiera filma Heterodoks

Domžalec 21.11.2019
V filmu prof. dr. Franjo Štiblar razmišlja o slovenskem gospodarstvu in družbi. Z obravnavo desetih področij poda analizo sedanje situacije in pogled v prihodnost. Pri tem heterodoksni profesor o kompleksnih družbenih pojavih in dogajanjih spregovori… »

V Optiki Cornea v Mengšu strankam nudijo nekaj več

Domžalec 21.11.2019
Optika Cornea, ki se nahaja v Mengšu, je mlado podjetje, ki ga sestavlja izkušena ekipa optikov. Zaradi opažanja vse manj izkušenj in pomanjkanja strokovnosti v tej panogi, so se odločili, da v njihovi optiki strankam ponudijo nekaj več. Na trgu je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem