Arhiv novic 22.11.2019

Z razstavo “Minevanje” kiparja Boštjana Kavčiča vrata odprla prenovljena Galerija Domžale

Domžalec 22.11.2019
Galerija Domžale je letošnjo jesen s pomočjo Občine Domžale doživela temeljito prenovo, z njo pa bodo sedaj lahko v tem domžalskem hramu, kjer zbirajo likovne vtise in bogatijo duha, ponudili več in bolje. Odprtje prenovljene galerije in obenem… »

Alzheimer Caffe: Glasbena terapija

Domžalec 22.11.2019
Glasbe ne moremo ločiti od čustev. Ne spodbuja le telesa. Če deluje, zajame celega človeka, različne dele možganov, ter spomine in čustva, ki jo spremljajo. Glasbo lahko imenujemo poživljajoča umetnost. Vsi čutimo, da je glasba čarobna. Za… »

Najboljše ideje za kvalitetno preživljanje časa z najmlajšimi

Domžalec 22.11.2019
Ker vemo, da je zaradi dnevnih obveznosti zelo malo možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašimi najmlajšimi, smo vam priskočili na pomoč. Za vas pripravili nekaj izvrstnih idej, kako s svojimi malimi nadobudneži preživeti nepozabno… »

Na trzinski obvoznici trčili voznici osebnih vozil, nastala večja materialna škoda

Domžalec 22.11.2019
Danes nekaj po 18.30 uri je v križišču z industrijsko cono na trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta voznici utrpeli lažje poškodbe, nastala pa je tudi večja materialna škoda… »

Homec: gradnja Društvenega doma in živahno življenje ob njem – digitalna zgodba

Domžalec 22.11.2019
Domoznanstvo je veda, ki pokriva vsa področja človekovega ustvarjanja in védenja na določenem geografskem območju. Nemalokrat smo siromaki, ko gre za poznavanje okolja v katerem odraščamo in živimo. Vse tuje in oddaljeno nam je zanimivo, svojo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem