Arhiv novic 23.11.2019

Silovito počilo v Depali vasi, eno vozilo pristalo na travniku

Domžalec 23.11.2019
Danes okrog 13. ure je na regionalni cesti v Depali vasi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, po trku pa je eno vozilo pristalo na bližnjem travniku. V nesreči so štiri osebe utrpele lažje poškodbe, na vozilih… »

Valjček – folklorno likovni večer prežet s kulturno dediščino ljudskega izročila

Domžalec 23.11.2019
V organizaciji in pod pokroviteljstvom Kulturnega turističnega društva Slovenske pisanice iz Doba pri Domžalah je v petek, 22. novembra 2019, v Kulturnem domu Franca Bernika potekal enkraten folklorno likovni večer, ki je bil zanimiv za vse ljubitelje… »

Naš rojak veliko razkril o ozadju atentata na Franca Ferdinanda

Domžalec 23.11.2019
Zakaj je umrl Franc Ferdinand? Kaj se je dogajalo večer pred Sarajevskim atentatom? Kakšne so bile teorije zarote umora v Sarajevu? Odgovore na ta vprašanja smo lahko slišali v Krašnji v torek, 19. novembra. Več kot 60 zainteresiranih obiskovalcev… »

Leditka Alina Žitek, naj strelka U15: “Moji cilji so biti čim boljša verzija sebe”

Domžalec 23.11.2019
Leditka, mlada reprezentančna igralka U-16 Alina Žitek, ki je v tej sezoni prestopila v ŽKD LEDITA, je bila po prvem delu tekmovanja najboljša strelka lige 1. SKL U-15 v tekmovanju pod okriljem KZS za dekleta. Še en dokaz, da se iz nič, z veliko… »

V Cvetličarni Slovnik navdušili s pravljično razstavo novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov

Domžalec 23.11.2019
Cvetličarno Slovnik iz Ihana sta pred 29 leti ustanovila zakonca Ditka in Boštjan Slovnik, letos pa so skupaj s sodelavko Tadejo Kocjančič pripravili že 10. zaporedno prodajno razstavo novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov. Jubilejna prodajna… »

Zahvala Veit Teamu-u

Domžalec 23.11.2019
Pred tednom dni ste na Domžalcu imel objavo, da smo vabljeni k Veit Team-u na rojstno dnevno zabavo. Po tradiciji se je jedlo in pa pilo, pa novih avtov za preizkus je bilo obilo. Da na posel se spoznajo, sem napisal jim zahvalo! Kako do novega Forda Sem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem