Arhiv novic 26.11.2019

Kronika Policijske postaje Domžale: Vlomilci in tatovi na delu brez predaha

Domžalec 26.11.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov v vozila in stanovanjske hiše, med drugim so odtujili več električnega in baterijskega orodja, gotovino in več vrednejših predmetov. Policisti so obravnavali tudi tatvino oblačil iz… »

10-letna Taja Jamnik iz Trzina prepričljivo zmagala na Glasu mladih

Domžalec 26.11.2019
Minuli vikend je v Črnomlju potekalo že legendarno tekmovanje mladih glasbenikov, pevcev Glas mladih, ki je bilo tokrat že jubilejno, že 40. po vrsti. V veliki in odlični konkurenci pa je tokrat strogo strokovno komisijo in publiko prepričala mlada… »

Pomurke boljše od Radomljank

Domžalec 26.11.2019
Odločen začetek Radomljank je nekoliko presenetil domačo ekipo, rumene pa so si priigrale dva kota in nevaren udarec Sare Gruden, a so prve zadele domače igralke. V hiter protinapad po levi strani je krenila Špela Kolbl in zadela s strelom v bližnji… »

Pred Blagovico trčila štiri osebna vozila, dve udeleženki utrpeli poškodbe med umikanjem na varno

Domžalec 26.11.2019
Danes okrog 6.15 ure je na štajerski avtocesti med Podmiljem in Blagovico, v smeri Ljubljane, prišlo do naleta štirih osebnih vozil. V sami nesreči ni bilo poškodovanih, sta pa dve udeleženki utrpeli poškodbe med umikanjem na varovano območje, ko… »

Od avgusta pogrešajo 29-letnega Denisa. Ga je kdo videl?

Domžalec 26.11.2019
Policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška so bili 29. avgusta 2019 obveščeni, da svojci pogrešajo 29-letnega Denisa Mešića iz Ljubljane. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi oseba še ni bila najdena, policisti prosijo za pomoč javnost. Denis je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem