Arhiv novic 27.11.2019

Za kamniške plavalce uspešno tudi 2. tekmovanje za Veliko nagrado Slovenije – 36. Špelin in Vesnin memorial

Domžalec 27.11.2019
V soboto, 23. in nedeljo, 24. novembra 2019, je v Kranju potekalo 2. tekmovanje za Veliko nagrado Slovenije – 36. Špelin in Vesnin memorial. Nastopilo je 389 plavalcev iz 31 klubov, med njimi 16 Kamničanov, varovancev trenerja Mihe Potočnika. Tudi… »

Radi pišemo z roko

Domžalec 27.11.2019
Pisanje z roko kot protiutež uporabi računalnika, telefona in tablice je pedagoške delavce zelo pritegnilo in pridružili so se projektu društva Radi pišemo z roko. Veščine pisanja z roko vračajo v šole in med upokojence. Pisanje z roko lahko… »

Praznično druženje s 1. tiho dražbo

Domžalec 27.11.2019
Ob koncu leta v Ženskem nogometnem klubu prirejamo vesel praznični dogodek s tiho dražbo in srečelovom. Donatorji, ki podpirajo dekliški in ženski nogomet ter verjamejo v kvalitetno delo našega kluba, so nam podarili lepo število atraktivnih… »

Porto Domžalčanom ni dovolil presenečenja

Domžalec 27.11.2019
Upom Domžal na povratni tekmi drugega kroga UEFA Mladinske lige prvakov ni uspelo presenetiti Porta. Aktualni zmagovalec tekmovanja je bil ob Kamniški Bistrici, kjer se je zbralo več kot dva tisoč gledalcev, boljši s 3:0. Povratno srečanje se ni… »

Pravljični Kamnik: Gremo zvečer v mesto?

Domžalec 27.11.2019
V našem mestu že odštevamo do druženja v Pravljičnem Kamniku, ki se letošnje leto odvija pod geslom Zvečer v mesto in ga za vse vas pripravljajo Občina Kamnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Kulturno društvo Priden možic in… »

Trojka Mahkovica za zmago Sunsev proti Sutjeski

Domžalec 27.11.2019
Kakšna tekma, kakšna drama, kakšna končnica! Pa še kaj bi lahko dodali! Domžalčani sicer svojih navijačev med tekmo niso pretirano navduševali, so pa zato fantastično zaigrali v zadnjih minutah, ko so ujeli, nato pa z neverjetno trojko Blaža… »

Želite, da se sveti Miklavž oglasi pri vas doma?

Domžalec 27.11.2019
Tudi vaši najmlajši neučakano pričakujejo prihod svetega Miklavža? V pravljičnih večernih urah 5. decembra, se bo zopet odpravil obdarovat vse pridne otroke. Če želite, da se s svojim nebeškim spremstvom oglasi pri vas doma (v Domžalah in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem