Arhiv novic 30.11.2019

V Grobljah vsi v en glas za kulturni dom

Domžalec 30.11.2019
Dobrodelni koncert »Vsi v en glas«, je še en v nizu koncertov, katerega namen je bil združiti vse ljudi dobrega srca, da s skupnimi močmi pomagajo vsem, ki so pomoči potrebni. Če se z istim namenom združi več ljudi, je lahko pomoč veliko… »

Pia Lovrič na zaključni prireditvi Tenis Slovenije prejela več priznanj

Domžalec 30.11.2019
Na tradicionalni zaključni prireditvi Tenis Slovenije so se v ljubljanskem Siti teatru zbrali igralci in igralke, sodniki, predstavniki teniških klubov in drugi ljubitelji tenisa. Ob koncu sezone so prejeli priznanja za letošnje teniške in druge… »

Društvo Lipa predstavlja študijski krožek geografija

Domžalec 30.11.2019
Geografija je veda o vsestranski povezanosti, prepletenosti, soodvisnosti naravnih in družbenih pojavov ter procesov na Zemljinem površju, ki kot celota ustvarjajo regionalno strukturo, ta pa se odraža v značilni pokrajinski podobi. V grobem se deli… »

Miklavž s spremstvom obiskal domžalski tržni prostor

Domžalec 30.11.2019
Danes dopoldan je na domžalskem tržnem prostoru potekal Miklavžev sejem s prihodom Miklavža s spremstvom. Ker vreme prireditvam na prostem tokrat ni bilo naklonjeno, je prireditev potekala v šotoru, ki so ga postavili za to priložnost in seveda za… »

Odlične igre osnovnošolcev na tekmovanju v badmintonu domžalske regije

Domžalec 30.11.2019
V četrtek, 28. novembra 2019, je Badminton klub Mengeš v sodelovanju z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale in OŠ Preserje pri Radomljah organiziral regijsko tekmovanje v badmintonu posamezno za osnovne šole Domžalske regije za šolsko leto… »

Prispevek turističnih organizacij in informacijskih točk k varnejšemu obiskovanju gora – Varneje v gore

Domžalec 30.11.2019
Minuli teden je Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na pobudo Matjaža Šerkezija, gorskega reševalca ter strokovnega sodelavca Planinske zveze Slovenije in Marka Petka, predsednika Planinskega društva Kamnik organiziral strokovno predavanje za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem