Arhiv novic 02.12.2019

Anže Kosmač zmagal na novoletnem turnirju, Petra Pavlič osvojila srebrno lovoriko!

Domžalec 02.12.2019
Novoletni turnir v olimpijskem dviganju uteži je tradicionalno zadnja tekma v letu, kjer se podelijo tudi priznanja najboljšim. Letos je organizacijo turnirja prevzel Reebook CF Ljubljana, tekmovanja pa so se udeležili praktično vsi iz slovenske… »

Na Šumberku nova razgledna ploščad, ki nudi enega najlepših pogledov na Domžale in okolico

Domžalec 02.12.2019
V začetku letošnjega leta smo na našem portalu objavili zgodbo o najbolj obiskani domžalski klopci, ki se je nahajala na najbolj elitnem mestu domžalskega mestnega gozda – Šumberka. Njeno mesto je bilo na razgledni točki, od koder se razprostira… »

Meditacija: naredimo prostor za lažje misli

Domžalec 02.12.2019
Po vzhodni filozofiji je um opica, katere narava je, da nam vedno nagaja. Vodi nas skozi vsakdan, poln opravkov in interakcij, ob katerih zlahka pozabimo sami nase. Sčasoma postajamo izgoreli in nezadovoljni, v stresnem načinu življenja in hitrem… »

Samoumevnost, ki to ni

Domžalec 02.12.2019
Poznate refren pesmi: »Ure, dnevi, leta tečejo«? Izvajalec je Werner, ritem in spevnost pesmi pa včasih prekrijeta dejansko sporočilnost, ki je v tem primeru še kako pomembna. »Ure, dnevi, leta tečejo in nikoli se ne vrnejo, živi prav za vsak… »

30. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 02.12.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 30. Tednik Domžalca, v katerem vas bo… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Odrinil varnostnico in iz trgovine zbežal z rujno kapljico

Domžalec 02.12.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov v osebna vozila in objekte ter več tatvin, med drugim tudi roparsko tatvino v trgovini, saj je bil storilec med tatvino žgane pijače s strani varnostnice zaloten in zadržan, vendar jo je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem