Arhiv novic 03.12.2019

Zima je čas za počitek – najdite ga v masaži

Domžalec 03.12.2019
Kmalu bomo vstopili v zimski čas, ritem Narave se je že skoraj popolnoma umiril. Modri ljudje spoštujejo zakone, ki vladajo v Naravi in se jim prilagodijo, saj s tem najbolje podprejo predvsem svoje zdravje. Pozna jesen in zima sta obdobji, ko dobimo… »

Z Nino Mav Hrovat o tem, kakšna je dobra otroška knjiga, zakaj brati otrokom in zakaj je knjiga pravo darilo

Domžalec 03.12.2019
Nina Mav Hrovat je vzgojiteljica, ki se je preizkusila že v več vlogah, od igralke, scenaristke, režiserke in tudi kot predsednice društva. Otrokom predstavlja svoja dela, nato skupaj razmišljajo, kaj potrebujejo za dobro slikanico, kaj počnejo… »

Ta veseli dan kulture v Knjižnici Domžale

Domžalec 03.12.2019
V Prešernovem letu 2000 je Ministrstvo za kulturo dalo pobudo za dan odprtih vrat slovenskih kulturnih ustanov. Z leti se je preoblikovala v Ta veseli dan kulture in prerasla v množičen kulturni dogodek ob Prešernovem rojstnem dnevu. Tudi letos… »

Učenci OŠ Rodica prvaki občinskega prvenstva v košarki

Domžalec 03.12.2019
Končano je letošnje občinsko prvenstvo v košarki za starejše učence, zagotovo eno najbolj izenačenih v zadnjih letih. Naslova občinskih prvakov se veselijo košarkarji OŠ Rodica, ki so v napetem finalu ugnali vrstnike iz OŠ Dob. Ekipe starejših… »

Prednovoletni dobrodelni bolšjak v Centru za mlade Domžale

Domžalec 03.12.2019
V ponedeljek, 2. decembra, se je v Centru za mlade Domžale začel prednovoletni dobrodelni bolšjak, ki bo potekal vse do četrtka, 5. decembra, do 20. ure. Vsi zbrani prispevki bodo namenjeni Maticu Keržanu, ki je v prometni nesreči izgubil nogo, za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem