Arhiv novic 06.12.2019

V veseli december z gasilci iz Blagovice

Domžalec 06.12.2019
Lansko leto so gasilci in gasilke Prostovoljnega gasilskega društva Blagovica prvič organizirali dobrodelni koncert z naslovom ‘Skupaj, za nov gasilski center’. Zanj so se odločili z namenom, da skupaj z občani in občankami zberejo del sredstev… »

Miklavž obiskal in obdaroval pridne domžalske otroke

Domžalec 06.12.2019
Športna dvorana Domžale je v četrtek, 5. decembra 2019, pokala po šivih, saj se je v njej zbrala velika množica otrok s starši, ki so si želeli v živo videti prvega dobrega moža od treh, ki otroke obiščejo v mesecu decembru. Tudi letos je sveti… »

Srečanje skupine ljubiteljev ljudskih glasbil

Domžalec 06.12.2019
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale bo organizirala skupino ljubiteljev ljudskih glasbil. V to skupino glasbil sodijo instrumenti, ki jih lahko z malo improvizacije izdelamo sami: razne piščali, trstenke, igranje na glavnik… »

Nanine karikature: Michael Jordan

Domžalec 06.12.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriškega filmskega zvezdnika Aleca Baldwina, danes pa je na vrsti… »

V Prodajnem centru Breza otroke razveselil Miklavž

Domžalec 06.12.2019
6. december je poseben dan v letu in ni ga malčka, da ne bi vedel, da je to dan, ko jih obišče sveti Miklavž in jih obdari. Ker dobri mož otroke obišče ponoči, ko le-ti trdno spijo, nimajo priložnosti, da ga srečajo v živo, razen tistih najbolj… »

Podarite nekaj drugačnega, podarite doživetje!

Domžalec 06.12.2019
Veseli december je tipičen čas obdarovanja. In marsikomu tudi čas največjega stresa, ker ne ve, kaj podariti svojim najbližjim. Prodajalne so v decembru polne ljudi, ki iščejo najbolj primerna darila za prijatelje, družinske člane, tudi poslovne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem