Arhiv novic 08.12.2019

Sunsi še drugič letos boljši od Šenčurja

Domžalec 08.12.2019
Domžalski košarkarji se iz Šenčurja vračajo z izredno pomembno zmago v boju za Ligo za prvaka, potem ko so Šenčurjane ugnali še drugič letos. Izredno izenačena tekma, ki so jo Sunsi dobili s 67:71, se je odločala šele v zadnjih minutah. Na… »

Z Vrtiljakom želja, novoletnim bazarjem in hiškami gremo Zvečer v mesto

Domžalec 08.12.2019
V torek, 10. decembra 2019, bomo na Glavnem trgu ob 17. uri odprli vrata lesenih hišk, ki bodo zasijale tudi v luči pravljice Vrtiljak želja v izvedbi gledališke skupine Vrtca Antona Medveda Kamnik pod vodstvom ravnateljice vrtca mag. Liane Cerar… »

Zagorelo na podstrešju stanovanjske hiše na Ljubljanski cesti v Domžalah

Domžalec 08.12.2019
Danes okrog 10.50 ure so bili gasilci obveščeni, da je prišlo do požara na podstrešju stanovanjske hiše na Ljubljanski cesti v Domžalah. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Domžale-mesto ter policisti PP… »

V Radomljah zazvenela “Hišica draga domača”

Domžalec 08.12.2019
»Hišica draga domača«, je naslov znane narodne pesmi, ki je tokrat nosila naslov letnega koncerta Moškega pevskega zbora Radomlje. In če je kdo še pred koncertom mislil, da bodo pevci zaradi takšnega naslova na koncertu prepevali le slovenske… »

Zaradi pregrete peči odtrgalo cev, vroča voda in para napolnila kletne prostore

Domžalec 08.12.2019
Danes okrog 16.20 ure so gasilci prejeli obvestilo, da je v stanovanjski hiši na Staretovi ulici v Domžalah zaradi pregrete peči na centralno ogrevanje odtrgalo cev, iz katere je iztekala vroča voda in para. Na kraju so posredovali poklicni gasilci… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem