Arhiv novic 10.12.2019

Naše podeželje na fotografski razstavi

Domžalec 10.12.2019
Fotografi Foto, kino in video klub Mavrica se vsako leto predstavijo na pregledni razstavi. Tokrat je 26 članov poslalo najboljše fotografije, ki so jih naredil v tekočem letu. Žirija je izbrala skoraj dvesto posnetkov – del so jih razstavili, del… »

Gremo Zvečer v mesto

Domžalec 10.12.2019
Danes je bilo v Kamniku spet veselo in čarobno razpoloženje se ob odprtju male lesene vasice praznično okrašenih hišk, ki nudijo raznovrstna prednovoletna darila in božične dobrote, otroškega živ žava iz lokalnih vrtcev, prijetnih melodijah… »

Praznični utrinki v domžalski knjižnici

Domžalec 10.12.2019
December je poln čarobnih reči in dobrih dejanj, lepih želja, druženja in ustvarjanja. Je čas, ko se veselimo prazničnih presenečenj, ko se oziramo nazaj ter sanjamo in se veselimo novega. Ko diši tako lepo, kot diši le decembra. Zapremo oči in… »

Zapeljal s ceste in pristal v jarku, dve osebi poškodovani

Domžalec 10.12.2019
Danes okrog 9.40 ure je na regionalni cesti v Spodnjih Lokah v smeri Blagovice voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste, kjer je najprej trčil v drevo, nato pa pristal v jarku, kjer je vozilo obstalo pokonci. V prometni nesreče je sopotnica utrpela… »

Narisali jim bodo nasmeh na obraz

Domžalec 10.12.2019
Tik pred vrati je tradicionalni dobrodelni koncert skupine The Eccentrics, ki bo obenem obeležila tudi 5-letnico delovanja. Dobrodelni koncerti mladih glasbenikov, ki jih je ljubezen do glasbe pred petimi leti združila v glasbeno skupino, so postali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem