Arhiv novic 11.12.2019

Literarni večer z Miro Smrkolj: “Med ljudmi”

Domžalec 11.12.2019
V lepem ambientu Kavarne Detelca, ob zakurjenem kaminu in ljubiteljih kulture, je v petek, 29. novembra 2019, potekal prijeten literarni večer z Miro Smrkolj, avtorico prvenca, knjige Med ljudmi. Po uvodni zaigrani skladbi, ki jo je izvedel Milan Kokalj… »

To ni bil večer Sunsev, Rogaška do prepričljive zmage

Domžalec 11.12.2019
Tokrat o domžalski igri ne gre izgubljati preveč besed. Enostavno od prve minute dalje na parketu ni bilo prave energije. Rogaška je iz minute v minuto povečevala svojo prednost, na koncu pa slavila z 48:79. V prvem domžalskem napadu je uspešno… »

Brezplačna uporaba atletskih stez za rekreativne tekače tudi pozimi

Domžalec 11.12.2019
Sam tek je poleg hoje najbližji in najlažje dostopen način gibanja, zato postaja zelo razširjena oblika rekreacije. Vzdržljivostni tek, če ni pretiran, je tudi sredstvo za krepitev delovanja srčno-žilnega in dihalnega sistema, hkrati pa enostaven… »

ŽNK Radomlje na sprejemu pri županu Občine Domžale

Domžalec 11.12.2019
V ponedeljek 9. 11. 2019 so bile predstavnice Ženskega nogometnega kluba Radomlje na sprejemu pri županu Občine Domžale Toniju Dragarju. Skupaj smo pregledali naše delovanje in uspehe, ter si izmenjali marsikatero športno izkušnjo in… »

Sredi noči zagorelo v dimniku stanovanjske hiše v Dragomlju

Domžalec 11.12.2019
Ker nam zima že kaže svoje zobe, je kurilna sezona v polnem teku. To pomeni, da so ogrevalne peči in dimniki obremenjeni na polno. Da nas ne preseneti kakšen dimniški požar ali kakšna druga nevšečnost, je priporočljivo, da se na kurilno sezono… »

Med Šentjakobom in Domžalami trčila tovorno in osebno vozilo

Domžalec 11.12.2019
Nekaj po 18. uri je na štajerski avtocesti med izvozoma Šentjakob in Domžale, v smeri proti Celju, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je nastala večja materialna škoda, nekaj časa pa je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem