Arhiv novic 12.12.2019

Zlorabljal identitete oškodovancev, zapeljeval ženske, ki so zanj jemale kredite …

Domžalec 12.12.2019
Konec novembra so policisti Policijske postaje Ljubljana Center v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost 35-letnemu državljanu Srbije, ki je utemeljeno osumljen storitve skupno 37 kaznivih dejanj Zlorabe osebnih podatkov… »

S tovornjakom prebil sredinsko zaščitno ograjo in obstal na obeh straneh avtoceste

Domžalec 12.12.2019
Včeraj nekaj po 23. uri je na štajerski avtocesti pred predorom Trojane prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo tovorno vozilo, ki je prebilo dvojno sredinsko zaščitno ograjo in obstalo ujeto na obeh straneh avtoceste. V nesreči ni… »

Jaz sem Frenk

Domžalec 12.12.2019
Odličen film, ki pripoveduje perečo problematiko tajkunskih poslov. Nepričakovana dediščina po umrlem očetu sproži spor med Frenkom, upornikom, ki še vedno prisega na socialistične vrednote, in njegovim bratom Branetom, tipičnim… »

Zdenka Katkič, predsednica Društva Šola zdravja: “Ne dež ne sneg ne mraz niso ovira pri jutranji telovadbi”

Domžalec 12.12.2019
Njihov prepoznavni znak sta oranžna barva in skupinska jutranja telovadba na prostem, ki poteka vsako jutro v vseh letnih časih in ob vsakem vremenu, razen ob nedeljah in praznikih. Govorimo o jutranji telovadbi Društva Šola zdravja, ki je bilo pred… »

20. obletnica Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Domžale

Domžalec 12.12.2019
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Domžale v letošnjem letu praznuje 20-letnico delovanja. Jubilej so obeležili s slavnostno prireditvijo, ki je v sredo, 11. decembra 2019, potekala v Kulturnem domu Groblje, na njej pa se je zbralo veliko… »

Medgeneracijska pevska skupina Rožmarin iz Doba praznuje 15 let

Domžalec 12.12.2019
Prostovoljke in prostovoljci Župnijske karitas Dob so se pred petnajstimi leti odločili, da postanejo pevska skupina. Sprva so prepevali narodne in ponarodele pesmi. Z leti, ko se je število pevk povečalo, so razširili še repertoar pesmi na narodno… »

Razkrivamo: Sodnica črnograditeljica postala lastnica republiške zemlje, kjer sta z možem zgradila hišo na črno

Primorska24 12.12.2019
PIRAN, LJUBLJANA – 44-letna Tina Benčič je s soprogom, 46-letnim Denisom Benčičem postala lastnica državnega kmetijskega zemljišča, kjer sta pred približno 25. leti zgradila in dograjevala hišo na črno! V zemljiški knjigi sta od oktobra 2019… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem