Arhiv novic 13.12.2019

Nanine karikature: Janez Usenik

Domžalec 13.12.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo nekdanjega vrhunskega košarkarja v ligi NBA Michaela Jordana, danes… »

Prisluhnili smo klicu srca

Domžalec 13.12.2019
Dobrodelni gasilski koncert Gasilske zveze Slovenije “Klic srca“, ki je v četrtek, 12. decembra 2019, potekal v Športni dvorani Domžale je uspel v vseh pogledih. Za to so poskrbeli številni obiskovalci, ki so napolnili domžalsko športno dvorano… »

Harmonk’N’Roll imajo novo Bejbi

Domžalec 13.12.2019
Skupina Harmonk’N’Roll je po turbolentnem letu 2019 prevetrila svojo zasedbo, zdaj pa sej kot kvartet predstavlja s svojo novo skladbo Bejbi, za katero so posneli tudi videospot. Po skladbah Gremo Ekipa in Ena na milijon, ko so se fantje preizkusili… »

Z domžalcem in šcepcem sreče do LETNE VINJETE!

Domžalec 13.12.2019
V našem uredništvu cenimo vas, naše spoštovane bralke in bralce ter vse, ki nas spremljate na različnih omrežjih ter platformah. Poleg vsakodnevnih kvalitetnih vsebin, pa vam tokrat ponujamo še nekaj več in če smo povsem natančni, LETNO VINJETO… »

Podari najbolj priljubljeno darilo!

Domžalec 13.12.2019
Izbira darila ni vedno najlažja stvar. Še posebno, če vemo, da je oseba, ki jo želimo obdarovati, v svojih željah zahtevna. Najnovejše marketinške raziskave kažejo, da postajajo potrošniki čedalje bolj izbirčni, zato so darilne kartice… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem