Arhiv novic 18.12.2019

Reci NE pirotehniki!

Domžalec 18.12.2019
Približujejo se prazniki in z njimi tudi čas, ko so določena pirotehnična sredstva po zakonu dovoljena. Pa jih boš res uporabil? Dobro razmisli preden svojo srečo zadovoljiš z glasnim pokom. Decembrski prazniki so za marsikoga veseli in čarobni… »

Zakaj letos ne bi podarili darila, ki ne bo pozabljeno?

Domžalec 18.12.2019
Pomislite, kdaj ste zadnjič prejeli darilo. Mogoče vam je prijatelj podaril knjigo, za katero je mislili, da vam je všeč, ali pa sta se na vaši mizi pojavila dobra kavica in slastna torta! Najverjetneje so geste podarjanja daril veliko pripomogle k… »

Skupaj doživeli pravi božično-novoletni utrip

Domžalec 18.12.2019
Zakorakali smo že globoko v veseli december. Na to nas opozarjajo okrašene ulice, trgovine, poslovni prostori, stanovanja …. V veselem decembru se zvrstijo tudi mnoge prednovoletne zabave, kjer se zbrani v skupnem druženju poveselijo, seveda v tistem… »

Kako praznujemo okolju prijazno?

Domžalec 18.12.2019
Božič in novo leto sta praznika, ki sta posvečena družini, prijateljem, bližnjim pa tudi praznovanju in obdarovanju. Zaradi trendov množične potrošnje smo vse prevečkrat obremenjeni predvsem z zadnjima dvema, zaradi česar kupujemo vedno nove… »

Portugalci so bili tokrat za Kamničane premočni

Domžalec 18.12.2019
Na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja v Lizboni izgubili proti domačem Sportinguz 0:3 (-18, -17, -22). Ker so Kamničani na prvi tekmi pred šestimi dnevi doma Portugalce premagali s 3:1 (18, 15, -23, 20), je o… »

Ker ni bil postrežen, je pretepel lastnika lokala

Domžalec 18.12.2019
Danes nekaj pred 19. uro je v center Domžal prihitelo večje število policistov in pa tudi reševalci nujne medicinske pomoči, saj je v enem izmed lokalov prišlo do pretepa, v kateri jo je hudo skupil lastnik lokala. Veseli december so eni očitno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem