Arhiv novic 20.12.2019

Štefka Košir Petrić “Izboljševalka sveta”

Domžalec 20.12.2019
Skozi kolaž, ki ga je Štefka Košir Petrić na svojem zadnjem likovnem nastopu v Domžalah pokazala, vstopamo v njen portret, pravzaprav skozi puščico, ki označuje njeno dolgo in močno povezavo s popolnostjo. Popolnostjo njene komunikacije z… »

Nanine karikature: Stan in Olio

Domžalec 20.12.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenskega novinarja in stand up komika Janeza Usenika, danes sta na… »

V ŽIVO: Odprtje Čarobnega mesta

Domžalec 20.12.2019
Točno ob 17. uri so Domžale postale še bolj čarobne, saj je svoja vrata odprlo Čarobno mesto – butično in praznično okrašeno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa raznovrstna ponudba, od ročnih izdelkov, daril in medenih… »

Mavrični pomah letu 2020

Domžalec 20.12.2019
Komaj smo zakorakali v novo šolsko leto, se poslovili od poletnih sončnih dni, že se nam nasmiha leto 2020. Kako se bohoti s svojimi številkami. Zdi se tako pravljično kot so pravljični in čarobni dnevi našega vsakdana, ki ga preživimo skupaj z… »

Veselo prednovoletno druženje v Prijaznem domu srčnih ljudi

Domžalec 20.12.2019
Zakorakali smo že globoko v veseli december. Na to nas ne opozarjajo samo okrašene ulice, trgovine, poslovni prostori, stanovanja in podobno. Čuti se tisti utrip, ko vsak pričakuje nekaj skrivnostnega, saj se staro leto poslavlja, kakršno koli je že… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem