Arhiv novic 22.12.2019

Božiček s šalami preganjal dež

Domžalec 22.12.2019
V teh dneh je Božiček ena izmed najbolj zaposlenih oseb na svetu, saj mora obiskati vse otroke na svetu, obenem pa še en kup prireditev, kjer je tudi predhodno napovedan. Prav zaradi tega se morajo tako organizatorji prireditev kot tudi Božiček… »

Društvo Lipa z ladjico po Ljubljanici

Domžalec 22.12.2019
V petek popoldne, 20. decembra 2019, smo si člani Društva Lipa Domžale ogledali praznično okrašeno Ljubljano z rečne gladine. Z ladjico smo se namreč popeljali od pristana na Cankarjevem nabrežju 1 do Ljubljanskega barja in nazaj v čarobno… »

Avto nenadzorovano zdrsnil po klančini in ob stavbo stisnil občanko

Domžalec 22.12.2019
Danes nekaj pred 11.30 uro je v naselju Homec osebno vozilo brez nadzora speljalo po klančini in pri tem ob stavbo stisnilo občanko, ki ga je hotela zaustaviti. Občanka je pri tem utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC… »

Svet, kot ga vidi zmaj

Domžalec 22.12.2019
Pogled na zemljo z višine človeka mika že od pradavnine. Hrepenenje po letenju s pticami je staro kot svet. Prva naprava, s katero je človek poletel in pogledal nazaj s ptičje perspektive, pa je bil – zmaj. Davno pred baloni, letali in raketami so… »

V Kopru odrasli skavti skupnosti Alpe Adria simbolno izmenjali luč miru iz Betlehema

Domžalec 22.12.2019
Luč miru iz Betlehema je mednarodna dobrodelna akcija, ki jo je začela avstrijska televizijska hiša ORF, sedaj pa je razširjena že po vsej Evropi. 15. decembra je Luč miru iz Betlehema med nas prišla že devetindvajseto leto zapored. Nosilec akcije… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem