Arhiv novic 23.12.2019

32. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 23.12.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 32. Tednik Domžalca, v katerem vas bo… »

Kaj se zgodi, ko Slovenec in Bosanec plezata na Triglav?

Domžalec 23.12.2019
Vas zanima, kaj se zgodi, ko Slovenec in Bosanec plezata na Triglav? To boste izvedli v dvoglavi triglavski komediji z naslovom “Slovenec in pol,” ki jo bosta v ponedeljek, 30. decembra 2019, ob 19.30 uri v Kulturnem domu na Viru pri Domžalah… »

Podarite si priložnost, drugim pa dajte možnost

Domžalec 23.12.2019
Te dni se poslavljamo od starega in se spogledujemo z novim. Upajoč, da bo po določenem datumu vse drugače. Pa bo res? Vsak zase najbolj ve, kateri dogodek ali morebiti posledica le tega je tisto nekaj, po čemur bo leto, ki se počasi izteka, ostalo… »

Izšla je nova številka Slamnika – december 2019

Domžalec 23.12.2019
Izšla je decembrska številka Glasila Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom –… »

Mladinke Calcit Volleyja državne prvakinje

Domžalec 23.12.2019
Že v lanski sezoni so se mladinke Calcit Volleyja odkrito spogledovale z naslovom državnih prvakinj, vendar so v finalu morale priznati premoč Novi KBM Braniku. Letos so na zaključnem turnirju v Novi Gorici v polfinalu premagale prav Mariborčanke z… »

Ditka s svojim stasom in glasom očarala Čarobno mesto

Domžalec 23.12.2019
Po zaslugi simpatične Ditke, ki je s svojim stasom in glasom v nedeljo, 22. decembra 2019, napolnila domžalsko Čarobno mesto, se je spremenilo tudi vreme, ki je prva dva dneva krojilo tamkajšnje dogajanje. Tik preden je stopila na oder, je namreč… »

Izognite se stresu nakupovanja daril

Domžalec 23.12.2019
Ste v skrbeh in pod stresom zaradi prazničnega obdarovanja? Potem ste, tako, kot jaz, eden izmed 56-odstotkov ljudi, ki decembra doživljajo stres ravno zaradi nakupovanja daril. Naj vam zaupam skrivnost …Vsem preglavicam se lahko elegantno izognete z… »

Zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v skalo

Domžalec 23.12.2019
Včeraj okoli 20. ure je voznik osebnega vozila na cesti od Svete Trojice proti Zgornji Javorščici zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v skalo, nato pa se je vozilo prevrnilo nazaj na cestišče. V nesreči sta se lažje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem