Arhiv novic 26.12.2019

Domžalski komorni zbor Domžalčanom podaril prelepo božično darilo

Domžalec 26.12.2019
Domžalski komorni zbor je letos Domžalčanom že triintridesetič zapovrstjo podaril prelepo božično darilo in jim s tem polepšal prihod Gospodovega rojstva. V cerkvi Marijinega vnebovzetja v Domžalah so pevke in pevci na božični dan izvedli… »

Kristina Oberžan z Nejcem Škoficem obiskovalcem Čarobnega mesta podarila pravo darilo za srce

Domžalec 26.12.2019
Na božični dan je svoja vrata po dnevu počitka ponovno odprlo domžalsko Čarobno mesto, ki je tudi tokrat privabilo številne obiskovalce vseh starosti, ki so si želeli doživeti praznično pravljični utrip. V ličnih lesenih hiškah, ki skupaj s… »

Tradicionalni blagoslov konj in soli v Šentvidu pri Lukovici

Domžalec 26.12.2019
Ob današnjem godu sv. Štefana, izročilnega zavetnika konj, ki ga krščanska cerkev slavi kot prvega mučenca, so se po številnih cerkvah zvrstili blagoslovi konj, obenem pa so obeležili tudi dan državnosti in enotnosti. Sv. Štefan je bil… »

Pri sv. Martinu v Dobu na sv. Štefana dan blagoslovili konje

Domžalec 26.12.2019
Danes goduje sv. Štefan, zavetnik konj, ki ga krščanska cerkev slavi kot prvega mučenca. Ob tem dnevu po številnih slovenskih cerkvah poteka tradicionalni blagoslovi soli in konj. Tako je bilo tudi v župniji Dob, kjer je po deseti maši na travniku… »

Helios Sunsi leto 2019 zaključili z dramatično zmago

Domžalec 26.12.2019
Helios Sunsi bodo v leto 2020 zakorakali s popotnico zmage na zadnji tekmi letošnjega leta. Svojim navijačem so pripravili pravo božično srhljivko, ki pa se je na koncu razpletla v domžalsko korist. Beograjski Dynamic VIP PAY je padel s 63:61… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem