Arhiv novic 29.12.2019

Domžalčan Marjan Bolhar se bo potegoval za naziv najmočnejšega gasilca na svetu

Domžalec 29.12.2019
Domžalski kickboxer in poklicni gasilec v Centru za zaščito in reševanje Domžale Marjan Bolhar je bil izbran v ožji izbor za nastop na “World`s strongest firefighter 2020 competitors”, ki bo 18. januarja 2020, potekalo v Santa Moniki v… »

Kavarnica Breza, zatočišče pred stresom v prijetnem ambientu

Domžalec 29.12.2019
Stara slovanska legenda pravi, da je bila breza simbol pomladi, svetlobe, čistoče in cenjena v mnogih ritualih in obredih. Bila je dar bogov. Zato je breza, ki je rasla v bližini slovanskih domov, predstavljala njihovega zaščitnika in družinskega… »

Toni Dragar, župan Občine Domžale: “Ohranjamo nadstandarde in strmimo novim izzivom naproti”

Domžalec 29.12.2019
Z županom Tonijem Dragarjem smo se v intervjuju sprehodili skozi leto, ki se izteka, in pogledali v prihodnost. Tudi letošnje leto so zaznamovali številni projekti, največ na področju komunalne infrastrukture in tudi na področju družbenih… »

Čarobno mesto – To je tisto, kar je manjkalo v Domžalah

Domžalec 29.12.2019
Čarobno mesto živi v vsem svojem sijaju, pa ne samo zaradi ponudbe in programa, ampak tudi zaradi druženja, ki je v teh prazničnih dneh več kot na mestu. Čas se je sedaj nekoliko ustavil, zato je prav, da ga čim bolj izkoristimo z najbližjimi in… »

Judo klub Komenda iz Maribora prinesel še zadnje točke za slovenski judo pokal

Domžalec 29.12.2019
V soboto, 21. decembra 2019, se je Judo klub Komenda udeležil mednarodnega judo turnirja: Pokal Nika Vrabla v Mariboru. Za kategoriji U12 in U14 je bilo to še zadnje uradno tekmovanje za točke slovenskega pokala v tekmovalnem letu 2019, kjer so si… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem