Arhiv novic 30.12.2019

V podjetju Količevo Karton ogenj pogoltnil delovni stroj – nakladač

Domžalec 30.12.2019
Danes nekaj po 4. uri zjutraj je v podjetju Količevo Karton zagorel delovni stroj – nakladač. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Vir in PGD Radomlje. Delovni stroj je bil v požaru popolnoma uničen. Matjaž… »

Od nas, za vas

Domžalec 30.12.2019
“Hvala vam, dragi stanovalci MGC Bistrica, za prečudovite skupne trenutke in čarobna druženja. Iskrena vam hvala, ker smo lahko z vami in ob Vas. Za topel dom, kamor nam dovolite vstopiti. Iskrena vam hvala, dragi svojci, donatorji in vsi… »

Helios Sunsi v novo leto tudi z novim košarkarjem

Domžalec 30.12.2019
Helios Sunsi so imeli takoj po božični tekmi z Dynamicom par prostih dnih, pred novim letom pa so skoraj da normalno aktivni, saj jih že 1. januarja, navsezgodaj zjutraj, čaka pot proti Srbiji oz. točneje, Novemu Pazarju. So se pa v Domžalah… »

Manouche v prijetnih ritmih zazibal Čarobno mesto

Domžalec 30.12.2019
Domžalsko Čarobno mesto se je na predzadnji dan dogajanja spremenilo v dvajseta in trideseta leta prejšnjega stoletja, za kar je poskrbela skupina Manouche, ki velja eno najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni. S svojo mešanico stilov… »

Naj bo uspešno, lahko malo grešno …

Domžalec 30.12.2019
Naj bo uspešno, lahko malo grešno … Naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo … z malo bridkosti, veliko sladkosti in največ modrosti … Naj bo mirno, kot nebo večerno, minljivo in večno, poslovno uspešno in preprosto SREČNO. Harisun masaže… »

Kronika Policijske postaje Domžale: S pirotehniko zanetil požar

Domžalec 30.12.2019
Če večina ljudi predpraznične in praznične dni izkoristi za oddih, je pri vlomilcih zgodba običajno obratna, saj je njihova aktivnost takrat povečana. Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vlom v klet, kovinski zabojnik in kombi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem