Arhiv novic 05.01.2020

Mladinski pevski zbor Utrip srca v Ihanu pripravil čudovit božični koncert

Domžalec 05.01.2020
Dobra tri leta nazaj se je porodila ideja, da bi mladi iz ihanske župnije poleg vsakoletnega oratorija za otroke združili svoje glasove in tako izrazili svojo pesem do petja, saj je pesem tisto, kar nas druži in povezuje. Trinajst fantov in šestnajst… »

Zmaga Sunsev v Podčetrtku

Domžalec 05.01.2020
Helios Sunsi so v 13. krogu državnega prvenstva gostovali v Podčetrtku in proti domači zasedbi Terme Olimia slavili z 78:86. Premora spet ne bo veliko, že čez dva dni je na vrsti prestavljena tekma proti Koper Primorski. Obračun proti… »

Ponarejen denar? Kako ga prepoznati in kako ravnati v takšnih primerih

Domžalec 05.01.2020
Odkar obstaja denar, obstajajo tudi ponarejevalci, in teh tudi v naših krajih ne manjka. To vam lahko potrdijo tudi trgovci in prodajalci v trgovinah ter na stojnicah v Domžalah in sosednjih občinah, ponarejevalci pa najraje izkoriščajo gnečo na… »

Koledniki tudi letos na poti tisočih malih korakov

Domžalec 05.01.2020
Po vsej Sloveniji poteka te dni Trikraljevska akcija. Vsako leto znova koledniki presenečajo s tisoč malimi koraki, ki so jih pripravljeni narediti od hiše do hiše po vaseh in mestih. S tem svojim prispevkom spreminjajo življenjske zgodbe veliko… »

Zimska pravljična dežela: Z ivjem odeta januarska jutra ob Kamniški Bistrici

Domžalec 05.01.2020
Meglo v teh dneh zjutraj spremlja tudi močno ivje. Ivje je padavina v trdnem stanju, ki se pojavlja na zemeljski površini in predmetih na njej. Pri temperaturi rosišča pod 0 °C preide voda neposredno iz plinastega v trdno stanje in se izloča v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem