Arhiv novic 09.01.2020

Saj ni res, pa je: Več sodov z odpadnim oljem nekdo odložil kar ob parkirišču

Domžalec 09.01.2020
Da med nami živijo neodgovorni ljudje, ki se po domače rečeno požvižgajo na okolje, smo na našem portalu pisali že večkrat, ko smo tudi opozarjali na nepravilnosti oziroma na nepravilno odložene odpadke, ki ne spadajo v okolje, ampak v zato… »

V Rafolčah zagorelo osebno vozilo

Domžalec 09.01.2020
Danes okrog 17.30 ure je v naselju Rafolče v občini Lukovica zagorelo osebno vozilo. Požar so z gasilniki takoj začeli gasiti bližnji stanovalci, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Prevoje. Gašper Bergant, poveljnik PGD Prevoje nam je povedal… »

Na Goričici pri Ihanu se je hudo poškodoval drsalec, pri Blagovici trčila tri vozila

Domžalec 09.01.2020
Dnevna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes posredovala že na dveh intervencijah. Nekaj pred 10. uro dopoldan so posredovali na Goričici pri Ihanu, kjer se je na tamkajšnjem drsališču, ki se nahaja na ribniku, hudo poškodoval… »

Otroško iskanje zime okoli Vršiča

Domžalec 09.01.2020
Nekaj zime se je zataknilo v okolici Vršiča. Ni je prav veliko, vseeno pa toliko, da bomo na tokratni planinski dogodivščini, ki jo za vse osnovnošolske otroke organizira Mladinski odsek Planinskega društva Domžale, lahko naredili kakšno kepo ali… »

“Kar se je zgodilo danes v Moravčah, je simptom vsega tega, kar je z našo družbo narobe”

Domžalec 09.01.2020
Na našem portalu smo danes že poročali, da je v Moravčah jutranji požar, kljub hitri intervenciji gasilcev PGD Moravče, popolnoma uničil leseno skulpturo tako imenovanega slovenskega Kipa svobode, ki spominja na ameriškega predsednika Trumpa… »

FURS: Srečni dobitnik 25.000 EUR prihaja iz Radomelj

Domžalec 09.01.2020
Danes smo dobili srečne nagrajence nagradne igre “Vklopi razum, zahtevaj račun”, ki je pod okriljem Finančne uprave RS potekala od 1.10. do 31.12.2019. Izžrebali so tri srečneže, ki so prejeli električni skiro, tri ki so prejeli električno… »

V Moravčah pogorela skulptura Donalda Trumpa

Domžalec 09.01.2020
Danes nekaj pred 7. uro zjutraj je na Trgu svobode v Moravčah požar zajel leseno skulpturo tako imenovanega slovenskega Kipa svobode, ki spominja na ameriškega predsednika Trumpa. Požar so pogasili gasilci PGD Moravče, je pa ogenj skulpturo popolnoma… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem