Arhiv novic 15.01.2020

Radomljani pričeli s pripravami…

Domžalec 15.01.2020
Radomljani so v ponedeljek pričeli s pripravami na spomladanski del sezone. Slednjo si želijo začinit z zgodovinskim uspehom in sicer z uvrstitvijo v finale pokala. Vsekakor je cilj tudi uvrstitev v med elito slovenskega nogometa… Rumeni bojevniki so… »

Dejan Djuranović je novi trener članske ekipe NK Roltek Dob

Domžalec 15.01.2020
Članska ekipa NK Roltek Dob je torek, 14. januarja 2020, z uvodnim treningom pričela priprave na nadaljevanje sezone. “Modri” iz Doba tokrat prvič pod trenersko taktirko izkušenega Dejana Djuranovića. Formo in znanje vratarjev bo nadgrajeval… »

Kamniške odbojkarice do tretje zmage v petih dneh

Domžalec 15.01.2020
Odbojkarice Calcit Volleyja so v zaostali tekmi desetega kroga 1A DOL za ženske doma premagale ATK Grosuplje s 3:0 (16, 18, 22). Svojo naslednjo tekmo bodo Kamničanke igrale že v petek, ko bodo ob drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala… »

Slovenologija: Slovenska fotografija

Domžalec 15.01.2020
Na prvi letošnji Slovenologiji je dr. Noah Charney gostil Primoža Korošca in Petra Fetticha. Gosta sta trenutno dva izmed najboljših in najbolj znanih mladih slovenskih fotografov, njuno delo pa je cenjeno tudi na mednarodni ravni. Na Slovenologiji so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem