Arhiv novic 17.01.2020

Paralelni svet Tamare Ćetković

Domžalec 17.01.2020
Če smo se že navadili, da nas neprestano vabijo v svet igrač, metraže, bencinskih kuponov, IR panelov in podobnih nesmislov, je sedaj čas, da zaradi globoke vsebine ne zamudimo vstopa v Paralelni svet oblikovalke vidnih sporočil, ki so razstavljena… »

Ekipa Aras iz Domžal osvojila prestižni futsal turnir v Opatiji

Domžalec 17.01.2020
Med 6. in 12. januarjem 2020, je v hrvaški Opatiji potekal jubilejni 10. futsal turnir Liburnia Futsal Cup, na katerem se je za nagradni sklad v višini 20.000 kun potegovalo kar 24 ekip. Futsal turnir je eden največjih v regiji, na njem pa sodelovala… »

Nanine karikature: David Bowie

Domžalec 17.01.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo “kraljice Rock & Rolla” Tine Turner, danes pa je na vrsti še ena… »

Pri Kukiju v Atrij kleti bo ponovno dišalo po poletju

Domžalec 17.01.2020
Kulinarične delavnice, ki potekajo v Atrij kleti in na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi, so postale prava uspešnica, saj je zanimanje zanje izredno veliko. Znanje, ki ga tečajniki pridobijo tam… »

Učenje za življenje – vabljeni k sodelovanju kot prostovoljci za pomoč otrokom

Domžalec 17.01.2020
Center za socialno delo Osrednja Slovenija-vzhod, Enota Domžale, že preko 20 let izvaja projekt socialnega učenja imenovanega Učenje za življenje. Projekt je vzpostavljen kot odziv na različne potrebe predvsem najšibkejših v naši družbi, zato… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem