Arhiv novic 20.01.2020

Za oskrbovance DSO Kamnik Calcitovci zbrali dober tisočak

Domžalec 20.01.2020
December je že tradicionalno mesec dobrodelnosti za kamniške odbojkarje, ko s prodajo koledarja članskih ekip pomagajo lokalnemu okolje. Letos so se namenili pomagati oskrbovancem Doma starejših občanov Kamnik. Zanje so zbrali dobrega tisočaka… »

Društvo Lipa v Beli krajini

Domžalec 20.01.2020
Bela krajina je ena od tistih pokrajin, ki je ne poznamo prav dobro. Ima pa obiskovalcem veliko za pokazati. Izlet se je osredotočil na ogled naravnih in kulturnih znamenitosti. Prvi postanek je bil v Metliki, kjer nas je sprejela lokalna vodička Sonja… »

Dogodki, ki povezujejo

Domžalec 20.01.2020
Organizatorji številih dogodkov in zaposleni v MGC Bistrica so hvaležni za priložnost, da lahko skupaj s stanovalci in obiskovalci prireditev pišejo poglavja o življenju v novem domovanju, ki je za marsikoga tudi zadnji, v katerem bo v jeseni… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Med vlomom so ga presenetili policisti

Domžalec 20.01.2020
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov, tatvin ter zasegli kar nekaj prepovedanih drog. Zaradi vožnje pod vplivom drog sta bila zasačena tudi dva voznika, ki sta začasno ostala brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zgodil se… »

ACH Volley pričakovano do dvanajste pokalne lovorike

Domžalec 20.01.2020
Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kamniku premagali Merkur Maribor s 3:1 (-22, 22, 17, 14). Za Ljubljančane, ki so v polfinalu s 3:0 premagali hišo na kolesih Triglav, je to dvanajsta pokalna lovorika… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem