Arhiv novic 23.01.2020

Pomenkovanja z Boštjanom Gorencem – Pižamo: Kuharske bukve od Vodnika do Napotnika

Domžalec 23.01.2020
Dogodek, ki se v domžalski knjižnici odvija vsak drugi mesec, poimenovali pa so ga »Pomenkovanja z Boštjanom Gorencem – Pižamo«, je na prvo letošnje srečanje prinesel zelo zanimivega gosta, Boštjana Napotnika – Napo, ki je tipkovnica in… »

Juhuhu počitnice so tu! Kdo bo pa poskrbel za varstvo?

Domžalec 23.01.2020
Juhuhu, počitnice so tu! V istem trenutku pa vas zaskrbi, kdo bo poskrbel za varstvo otrok v času zimskih počitnic. Predstavljamo nekaj možnosti, kjer bodo otroci preživeli počitnice v prijetni in strokovni družbi moderatorjev. Otroci se… »

Kako bodo moravški čebelarji čebelarili skozi leto?

Domžalec 23.01.2020
Januar je mesec, ko je za čebele čas počitka, pri čebelarjih pa je ravno nasprotno. Čeprav v zimskem času ni neposrednega dela s čebelami, je to obdobje namenjeno pripravi na prihajajočo čebelarsko sezono tudi preko izobraževanj. V Kulturnem… »

Obrtniki in podjetniki (tudi bodoči) ne spreglejte dogodkov v februarju 2020!

Domžalec 23.01.2020
Novo koledarsko leto obrtnikom in podjetnikom prinaša nove izzive in pa tudi obveznosti, ki jih je potrebno urediti za tekoče poslovanje. Na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale v mesecu februarju organizirajo redno usposabljanje voznikov za… »

Domžale potrebujejo pajka!

Domžalec 23.01.2020
V Domžalah smo vsakodnevno priča številnim voznikom, ki se po domače rečeno požvižgajo na prometne znake in prometno ureditev, saj svoje jeklene konjiče puščajo na nedovoljenih mestih, s tem pa slabo voljo spravljajo pešce, kolesarje, invalide… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem