Arhiv novic 05.02.2020

Prvi občni zbor gasilcev PGD Krašnja v novem Društvenem domu Krašnja

Domžalec 05.02.2020
Gasilci in gasilke Prostovoljnega gasilskega društva Krašnja so se v mesecu januarju razveselili vabila na 93. redni občni zbor PGD Krašnja, na katerem je pisalo, da so 1. februarja ob 19. uri vabljeni v večnamenske prostore v Društveni dom… »

Vedno v akciji: Matjaž Kovačič – Roudl 40. rojstni dan dočakal v družbi reševalcev in gasilcev

Domžalec 05.02.2020
Včeraj proti večeru so reševalci NMP ZD Domžale in gasilci PGD Domžale – mesto prihiteli na Ljubljansko cesto 106 v Domžale, saj se je v drugem nadstropju večstanovanjske stavbe nahajal Matjaž Kovačič – Roudl, ki je čakal na svoj 40… »

Gregor Hribar prejel Bloudkovo plaketo za pomemben prispevek k razvoju slovenske odbojke

Domžalec 05.02.2020
Na slovesnosti na Brdu pri Kranju so v torek, 4. februarja 2020, podelili najvišja državna priznanja Republike Slovenije, Bloudkove nagrade in plakete za leto 2019. Med dobitniki plakete za pomemben prispevek k razvoju slovenskega športa je tudi… »

Škrata Domželca, gozdne prebivalce in občane razburjajo odpadki, ki se kopičijo na Šumberku

Domžalec 05.02.2020
Po Gozdni učni poti Šumberk in pravljično-doživljajski poti Pravljični Šumberk smo v Domžalah dobili še eno pridobitev, ki pa je v nasprotju s prvima dvema okolju in očem neprijazna, za svoj “pravljični” sprehod in krajši oddih pa jo… »

V okolici Moravč padlo drevo ubilo 28-letnika

Domžalec 05.02.2020
Danes zjutraj je v gozdu v bližini naselja Straža pri Moravčah prišlo do tragične nesreče, saj se je pri podiranju dreves smrtno poškodoval 28-letni moški. Le-ta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Po poročanju Uprave RS za zaščito… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem