Arhiv novic 06.02.2020

Romantična večerja malo drugače: Bi kuhali s svojo drago/dragim na valentinovo?

Domžalec 06.02.2020
Pred vrati je valentinovo – najbolj romantičen dan v letu. Praznik se je v znamenju podarjanja ljubezenskih voščil, cvetja, slaščic in drugih pozornosti uveljavil po vsem svetu. Če iščete nekaj romantičnega za letošnje valentinovo, potem lahko… »

Odlična priložnost, da združiš srednjo šolo z nogometom

Domžalec 06.02.2020
Mesec februar je tisti čas v letu, ko osnovnošolci in osnovnošolke razmišljajo o svoji prihodnji šolski poti. Če so zapisani nogometu, potem primerne pogoje za uspešno združevanje nogometa in šole nudita dekliški in fantovski nogometni oddelek… »

Socialna aktivacija – priložnost za nov začetek na trgu dela

Domžalec 06.02.2020
Brezposelnost nima samo vpliva na posameznikovo finančno stanje, zdravje in dolgoročne karierne cilje, ampak pomembno vpliva tudi na človekovo samozavest. Brezposelnost spremeni našo samopodobo in naš ugled v družbi. Brezposelni ljudje se pogosto… »

Dedek in babica

Domžalec 06.02.2020
Na zadnji dan meseca januarja, smo v goste v enoto Mavrica, vrtca Urša povabili dedka in babico. Že prej smo se pogovarjali zakaj jih imamo radi, kaj vse naredijo namesto nas, kako smo jim lahko hvaležni za ves trud … Zato je bilo povabilo v vrtec… »

Milan Marinič: V lepoti kulturnih dogodkov

Domžalec 06.02.2020
Gost februarskega Srečanja pod Slamniki, ki je potekal pred slovenskim kulturnim praznikom, je bil Milan Marinič, dolgoletni direktor Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, ki je pred kratkim v samozaložbi izdal knjigo »V lepoti kulturnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem