Arhiv novic 07.02.2020

Nanine karikature: Kobe Bryant

Domžalec 07.02.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo Tima Vodopivca, danes pa je na vrsti karikatura znanega NBA… »

Hura počitnice! Kje bom preživljal zimske počitnice?

Domžalec 07.02.2020
Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Seveda močno upamo, da bo sneg še dodatno pobelil naše kraje in poskrbel za pravo zimsko zabavo. Otroci lahko prijetno… »

Družinski izlet na Čreto

Domžalec 07.02.2020
Planinsko društvo Domžale vabi na izlet, ki bo potekal v nedeljo, 9. februarja 2020. Povzpeli se bomo na Čreto. Izlet je namenjen in prilagojen družinam z mlajšimi otroki. Zbirno mesto: Vransko, parkirišče ob gostilni Slovan (v bližini glavne… »

“Kaj nam je v takem storiti France?” – Slavnostna akademija ob slovenskem kulturnem prazniku

Domžalec 07.02.2020
Pred vrati je slovenski kulturni praznik – Prešernov dan, edini slovenski državni praznik, ki ga pišemo z veliko začetnico. Je praznik kulture, vsega kulturnega in praznik slovenske kulture. Praznik v čast velikemu pesniku, kot tudi vsem kulturnim… »

V Zgornjih Jaršah gorele smeti in trava

Domžalec 07.02.2020
Danes okrog 16.30 ure so bili gasilci obveščeni, da ob železniški progi v Zgornjih Jaršah pri Domžalah gori kup smeti in trava. Gasilci CZR Domžale in PGD Jarše-Rodica so požar pogasili ter preventivno pregledali okolico požarišča. Tomaž… »

Iskrena ljubezen do lesa – Drevesne zgodbe Zmaga Kovača

Domžalec 07.02.2020
V Domžalah smo se z vznemirljivim pričakovanjem veselili obiska umetnika iz okolice Maribora, ki nam je predstavil svoja ustvarjalna iskanja v lesu. Zmago Kovač, ki resnično živi v naravi in z naravo, se je odzval povabilu k sodelovanju ob… »

Zgodbe naših mokrišč

Domžalec 07.02.2020
V okviru programa Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja LAS za mesto in vas je potekal likovni in fotografski natečaj »Zgodbe naših mokrišč« v občinah Mengeš, Medvode, Trzin in Vodice. Organizatorja natečajev sta Občina Trzin in… »

Če ste odbiti, postanite odkriti!

Domžalec 07.02.2020
Domžalec ima v letu 2020 za vas novo presenečenje: odpiramo novo podstran ODBITI ODKRITI! Komu je namenjena? Vsem, ki imate skriti talent in bi ga želeli predstaviti širši javnosti ter si na ta način v prihodnosti morda celo zgraditi kariero… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem