Arhiv novic 08.02.2020

Pomembnost otroške posteljice

Domžalec 08.02.2020
Seznam potrebščin za otroka nastaja še pred njegovim rojstvom. Ugotovimo, da je ta lahko dolg in se tudi nenehno spreminja. Sploh z rojstvom otroka, ko dejansko spoznavamo njegove potrebe. Z odraščanjem, otrok potrebuje drugačno, starosti primerno… »

Kamniške odbojkarice po treh letih spet v finalu srednjeevropske lige

Domžalec 08.02.2020
V prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja srednjeevropske lige so odbojkarice Calcit Volleyja s 3:0 (17, 10, 12) premagale Jedinstvo Brčko. S kom bodo v nedeljo, ob 20. uri, igrale v finalu, bo znano po tekmi med GEN-I Volleyjem in Novo KBM Branikom… »

Koledar prireditev v Knjižnici Domžale: februar 2020

Domžalec 08.02.2020
Februarja v Knjižnici Domžale pripravljajo številne prireditve in dogodke, s katerimi bodo popestrili zimske dneve in na katerih bodo na svoj račun prišli prav vsi. Poleg rednih prireditev in dogodkov, ki so so postala že stalnica, seveda vsak mesec… »

V Mengšu na slavnostni akademiji podelili priznanja za uspešno in dolgoletno delo v ljubiteljski kulturni dejavnosti

Domžalec 08.02.2020
8. februar leta 1849 je dan, ko se je od zemeljskega življenja poslovil dr. France Prešeren. Ta dan je že tradicionalno rezerviran za kulturo, zato se ga drži ime slovenski kulturni (in državni) praznik. Prešernov dan sicer praznujemo že od leta… »

Pred mladimi domžalskimi zvezdami baleta sta prestižni mednarodni tekmovanji

Domžalec 08.02.2020
V sredini meseca februarja bo v Sežani potekalo prestižno italijansko plesno tekmovanje “Royal Dance Grand Prix”, ki se ga bo udeležila tudi mlada baletna plesalka Mila Danijanovič iz Šola baleta Margarite Isaeve, v okviru katere se v Domžalah… »

“Naj nas zavest opogumlja za vseprisotnost kulture”

Domžalec 08.02.2020
Prireditev v počastitev slovenskega kulturnega praznika je na predvečer 8. februarja napolnila veliko dvorano Doma kulture Kamnik. Razmišljanje o kulturi nas hitro privede do dejstva, da govorimo o nadvse širokem pojmu, obenem pa imajo ljudje nanj… »

Začelo se je za hec, na Viru povlekli voz pustnih norčij

Domžalec 08.02.2020
Z današnjim dnem se je začelo za hec, saj je občinsko oblast prevzela Pustna sekcija Striček iz Vira, sam kraj pa se je spremenil v pustno deželo, na kar na strehi virske lekarne opozarja Striček, vzdolž Bukovčeve ceste pa razne pustne maskote, ki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem