Arhiv novic 09.02.2020

V Slamnikarskem muzeju s koncertom obeležili kulturni praznik

Domžalec 09.02.2020
Osmega februarja praznujemo slovenski kulturni praznik v spomin na smrt največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Kulturni praznik je tudi priložnost, da se sprehodimo po stanju kulture v državi, ki po besedah umetnikov ni tako rožnato. Na… »

Dnevnik Diane Budisavljević – film o eni največjih humanitarnih zgodb druge svetovne vojne

Domžalec 09.02.2020
Igrano-dokumentarni film o neverjetni reševalni akciji otrok, ki se je med drugo svetovno vojno dogajala v Zagrebu ter veliki zmagovalec letošnjega puljskega festivala, ki je iz arene odnesel kar šest nagrad je v soboto, 8. februarja 2020, doživel… »

Pri sv. Kancijanu v Škocjanu z mašo in koncertom počastili kulturni praznik

Domžalec 09.02.2020
Kulturno društvo Miran Jarc iz Škocjana je v počastitev kulturnega praznika in v spomin na vse pokojne, ki so sodelovali v okviru Kulturnega društva Miran Jarc Škocjan, v soboto, 8. februarja 2020, pripravilo sveto mašo s koncertom v cerkvi sv… »

V domžalski cerkvi pripravili akademijo v čast Matiji Tomcu

Domžalec 09.02.2020
8. februar je v naši zavesti zapisan kot dan slovenske kulture, v župniji Domžale pa tudi kot dan smrti domžalskega župnika in skladatelja Matije Tomca. V njegov spomin je v nedeljo, 9. februarja 2020, potekala sveta maša, ki jo je daroval Avguštin… »

Novo na Domžalcu: Rubrika Hišni ljubljenčki

Domžalec 09.02.2020
Na spletnem portalu domžalec.si uvajamo novo rubriko o hišnih ljubljenčkih. V njej boste lahko našli zanimivosti, nasvete, poučne prispevke in še marsikaj drugega. V današnjem hitrem tempu življenja se veliko ljudi odloči za hišnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem