Arhiv novic 11.02.2020

Jože Potrebuješ in Jernej Tozon presenetila obiskovalce na dijaškem pevskem festivalu

Domžalec 11.02.2020
Pred kulturnim praznikom na Škofijski klasični gimnaziji v Ljubljani tradicionalno poteka medrazredni pevski festival, na katerem posamezni razredi pripravijo različne pevske venčke, priredbe, koreografije na določeno temo. Festival vedno poteka v… »

V hudi prometni nesreči pri Šmarci umrl 64-letni voznik osebnega vozila

Domžalec 11.02.2020
Danes okrog 9. ure je pri Šmarci, na regionalni cesti Kamnik – Mengeš, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. 64-letnega voznik osebnega vozila je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. Zaradi… »

25 najboljših valentinovih daril v dvoje

Domžalec 11.02.2020
Kaj ko bi letos za valentinovo svoji ljubljeni osebi podarili nekaj drugačnega? Pozabite na materialne dobrine, privoščita si drug drugega in podarita svoj čas, ki ga bosta skupaj izkoristila za romantično doživetje. Preživita podaljšan vikend v… »

Kako z veliko smeha pripraviti pustne jedi na način, kot so jih pripravljale naše mame in babice?

Domžalec 11.02.2020
Vas zanima, kako z veliko smeha pripraviti pustne jedi na način, kot so jih pripravljale naše mame in babice? Imate radi klasične jedi na žlico, meso, ki sodi zraven in se na ta norčavi, pustni dan radi do sitega najeste krofov in flancatov ter se ne… »

Mlajši plavalci na zimskem državnem prvenstvu osvajali lovorike

Domžalec 11.02.2020
Za plavalci Plavalnega kluba Kamnik, kjer trenirajo tudi otroci iz Domžalske občine, je izjemen vikend, saj so tudi mlajši člani v velikem slogu zaključili zimsko sezono. Od 7. do 9. februarja 2020 je v bazenu Kranj potekalo zimsko Moštveno in… »

Slobodan Vuk pred vstopom domžalskih nogometašev v nov pripravljalni teden

Domžalec 11.02.2020
Nogometaši Domžal so se iz Umaga, kjer so preživeli celoten prejšnji teden, vrnili po sobotni pripravljalni tekmi z drugim moštvom Osijeka. Slednjo so dobili z rezultatom 1:0, v domačem okolju, kjer bo potekala zaključna faza priprav na… »

Mlajši kadeti Judo kluba Komenda v Lendavi osvojili kolajne

Domžalec 11.02.2020
V soboto, 8. februarja 2020 se je v Lendavi odvijalo uradno judo tekmovanje za slovenski pokal in sicer za mlajše kadete in kadetinje U16. Udeležilo se ga je 5 tekmovalcev Judo kluba Komenda, ki so se odlično borili. Tekmovalo je 229 tekmovalcev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem