Arhiv novic 12.02.2020

Džungelske prigode: “Džungla je naporna za preživetje, ampak njena divjost je nepopisna”

Domžalec 12.02.2020
Martina je deset let živela v tropskem deževnem pragozdu, v južnoameriški Amazoniji. Zdaj je spet v Sloveniji, in odločila se je podeliti svoja doživetja, občutja in džungelske prigode z vsemi nami. Za uvod v njene džungelske prihode smo z njo… »

Pri Krtini trčila osebno in kombinirano vozilo, pri Lukovici pa tri tovorna vozila

Domžalec 12.02.2020
Poklicni gasilci CZR Domžale so danes v roku dobre ure posredovali na dveh prometnih nesrečah, ki sta se pripetili na štajerski avtocesti. Nekaj pred 14.30 uro sta pred izvozom za Krtino, v smeri Ljubljane, trčili osebno in kombinirano vozilo, pri tem… »

Druga “Zlata paleta” na OŠ Dragomelj

Domžalec 12.02.2020
Na OŠ Dragomelj je v petek, 7. februarja 2020, pred slovenskim kulturnim praznikom, zopet dišalo po različnih barvicah in barvah ter umetniškem duhu in likovni ustvarjalnosti. Dan so učenci začeli v telovadnici, kjer je bila proslava ob Prešernovem… »

Neverjetna dejstva o psih in mačkah

Domžalec 12.02.2020
Ker nikoli ne vemo dovolj o svojih štirinožnih prijateljih, smo za vas izbrali dejstva, katera so tudi nas presenetila. Med njimi je zagotovo to, da ima pes 28 mlečnih in nato 42 stalnih zob ali pa na primer to, da imajo mačke v vsakem ušesu po 32… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem