Arhiv novic 13.02.2020

Obvestilo o tedenskem praznjenju rjavih zabojnikov

Domžalec 13.02.2020
Javno komunalno podjetje Prodnik obvešča uporabnike na območju občine Domžale, da s 16. februarjem 2020, pričenja s tedenskim odvozom biološko razgradljivih odpadkov. V občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče se tedenski odvoz biološko… »

Že poznate darilo, ki osvoji srce?

Domžalec 13.02.2020
Verjemite, nihče ne bo cenil materialističnih stvari bolj od vašega časa, ki si ga boste vzeli in preživeli z ljubljeno osebo. Naj bo to oddih v bazenu s črnim zlatom, diamantna masaža v wellness centru, gurmanska 6-hodna pojedina, divja vožnja s… »

Na Gorenjski cesti v Mengšu trčili osebni vozili, tri osebe utrpele poškodbe

Domžalec 13.02.2020
Nekaj pred 7.30 uro sta na Gorenjski cesti v Mengšu trčili osebni vozili. V nesreči so tri osebe utrpele poškodbe, ki so jih reševalci NMP Domžale prepeljali v UKC Ljubljana. Zaradi odpravljanje posledic prometne nesreče in ugotavljanja… »

S splitskim Hajdukom so se pomerile kar tri selekcije MNC Domžale!

Domžalec 13.02.2020
V preteklih dneh so bili v okviru priprav na spomladanski del prvenstva aktivni tudi člani selekcij U15, U17 in U19. Tako starejši dečki, kot tudi kadeti, so se z vrstniki hrvaškega velikana pomerili v nedeljo. Srečanji sta bili odigrani na domači… »

Borut Peršolja: Velika planina – tudi Domžalska

Domžalec 13.02.2020
Borut Peršolja, ki je Domžalec, magister geografskih znanosti, planinski vodnik in inštruktor planinske vzgoje, soavtor Planinske šole, Vodniškega učbenika ter knjige Slovenske gore, avtor številnih znanstvenih, strokovnih in poljudnih člankov o… »

V Pelikan baru na Homcu bo dišalo po odličnih tortah in sladicah

Domžalec 13.02.2020
Na Homcu, vas je dobila ime po značilnem holmu ali homcu, ki se s svojo stožčasto obliko in prijazno cerkvijo na vrhu dviga iznad ravnine, je pred dvanajstimi leti svoj prostor v zavetju vašega okolja našel Pelikan. Tako se namreč imenuje prijeten… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem