Arhiv novic 14.02.2020

Februar bo obarvan ustvarjalno

Domžalec 14.02.2020
Center za mlade Domžale odpira že tradicionalni likovni in literarni natečaj, tokrat z naslovom Človek izziva, narava odriva. Tema odpira vprašanja človekovega vpliva na naravo in kako se narava odziva na naša dejanja. Kakšno življenje nas čaka… »

Nanine karikature: Christopher Lloyd

Domžalec 14.02.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo nekdanjega odličnega NBA košarkarja Kobe Bryant-a, danes pa je na… »

Izgubljene sanje

Domžalec 14.02.2020
“Prekletstvo tistim, ki niso nikoli občutili ljubezni, največje prekletstvo pa tistim, ki ogrožajo ljubezen drugih.” (Napis v Pompejih) Valentinovo ali praznik svetega Valentina se praznuje 14. februarja in je tradicionalni dan, ko si v nekaterih… »

Skrb za zdravje je v Prodajnem centru Breza poglavitna

Domžalec 14.02.2020
V teh dneh gripa dosega svoj vrhunec. Gripa je pogosta okužba dihal. Sezonski vrhunci gripe so vzrok za številna obolenja in celo smrti. Prvi in najpomembnejši korak pri preprečevanju gripe je cepljenje, sočasno pa se priporoča tudi druge… »

Iskrene čestitke ob 95. rojstnem dnevu Milke Mezgec

Domžalec 14.02.2020
V petek, 14. februarja 2020, so se UNICEF-ove prostovoljke zbrale v prostorih Društva Lipa Domžale, Univerzi za tretje življenjsko obdobje, na sicer redni delavnici, a je bilo tokrat malo drugače, saj niso izdelovale punčk iz cunj, imenovane Špelce… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem