Arhiv novic 19.02.2020

Gradnja Večnamenske športne dvorane Mengeš poteka skladno s terminskim planom

Domžalec 19.02.2020
Večnamenska športna dvorana Mengeš je bila v mesecu decembru, po vgraditvi nosilcev za streho pokrita in zaprta, postavljene so bile steklene stene. V zaprti dvorani se dela nadaljujejo skladno s terminskim planom, zaključujejo z vgradnjo svetlobnikov… »

V Dobu pri Domžalah prišlo do travniškega požara

Domžalec 19.02.2020
Danes okrog 16.00 ure so bili gasilci obveščeni, da je v Dobu pri Domžalah prišlo do travniškega požara. Gasilci CZR Domžale in PGD Dob so požar na dveh lokacijah hitro pogasili ter preventivno pregledali okolico požarišča. Jani Jeraj, vodja I… »

V Moravčah neznanci razstrelili bankomat

Domžalec 19.02.2020
Danes zgodaj zjutraj so neznanci razstrelili bankomat, ki je nameščen v trgovskem objektu v Moravčah. Pobegnili so še pred prihodom policije, ki je bila o tem obveščena ob 4. uri. Policisti in kriminalisti še vedno intenzivno zbirajo informacije in… »

Kakšen bo tvoj naslednji avto?

Domžalec 19.02.2020
Prvič se Smart Mobility Slovenija podaja na pot po Sloveniji. Tokrat gostimo v Domžalah v sodelovanju s Klubom poslovne odličnosti Domžal in okolice. Želimo združiti vse, ki ste radovedni, kako se lokalci dnevno vozimo. Ali imamo lahko kakšno… »

Nevarnosti zimskih razmer za pse

Domžalec 19.02.2020
Ali ima vaš pes rad zimo ali bi raje poležaval na kavču? V vsakem primeru je pametno vedeti kakšne nevarnosti prežijo na njega v zimskih mesecih. Številni lastniki psov živijo z napačno predstavo o tem, da ima pes dlako in da tudi zato bolje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem