Arhiv novic 20.02.2020

Obnova ceste Rova – Dolenje

Domžalec 20.02.2020
Obstoječa cesta med naselji Rova in Dolenje je v slabem stanju, zato na Občini Domžale načrtujejo rekonstrukcijo tega dela cestišča skladno z izdelano projektno dokumentacijo ter razpoložljivimi proračunskimi sredstvi. Dela na tej cesti se bodo… »

Mladinski izlet na Golte

Domžalec 20.02.2020
V tretje gre rado kajneda? Hja … bomo videli. Letošnja zima je tako suhoparna, da o snegu ne duha, ne sluha. Mi se bomo podali na Golte, kjer imajo vsaj umetni sneg. Res je, da je ta namenjen smučarjem in ne pohodnikom, kot bomo mi. Ga bomo pa skupaj… »

Za trgovino Pepco v Domžalah prišlo do požara embalaže in kartona

Domžalec 20.02.2020
Nekaj po 14.30 uri je za trgovino Pepco v nakupovalnem parku Stop Shop v Domžalah prišlo do požara plastične embalaže in kartona. Gašenja požara so že pred prihodom gasilcev lotili zaposleni, dokončno pa so ga pogasili gasilci CZR Domžale in PGD… »

Priprave NK Roltek Dob: V Umagu po preobratu zmaga Istre 1962

Domžalec 20.02.2020
Članska ekipa NK Roltek Dob se je v sklopu priprav v hrvaškem Umagu pomerila s hrvaškim prvoligašem NK Istra 1961 iz Pule. V prijateljskem obračunu so s 3:2 po preobratu v 2. polčasu slavili Istrani. Pri Dobljanih sta se že v 1. polčasu med… »

S poltovornjakom silovito trčil v vlačilec, poškodovan voznik ostal ukleščen v vozilu

Domžalec 20.02.2020
Nekaj pred 4. uro zjutraj je na štajerski avtocesti na izvozu na počivališče Lukovica iz smeri Maribora prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena poltovornjak in priklopnik. Poškodovanega voznika poltovornjaka, so morali… »

Nove drevesne okrepitve v Parku Martina Krpana

Domžalec 20.02.2020
Pri tako mili zimi je treba o senci razmišljat že februarja. Pred nami so meseci, ko bo vreme čedalje toplejše, sonce pa vedno močnejše, zato bo takrat vsaka senca več kot dobrodošla. Le-to boste našli tudi v Parku Martina Krpana, ki se nahaja za… »

Kulturna društva se predstavijo: Moški pevski zbor upokojencev Janez Cerar Domžale

Domžalec 20.02.2020
Na dogodku »Kulturna društva se predstavijo«, se je v februarju predstavil Moški pevski zbor upokojencev Janez Cerar Domžale, ki deluje že od leta 1960. Se pravi, da letos obeležujejo že 60-letnico delovanja. Pevci ohranjajo in poustvarjajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem