Arhiv novic 21.02.2020

Slepec – romaneskni prvenec Mitje Čandra

Domžalec 21.02.2020
Pri založbi Litera je izšel roman Slepec, avtorja Mitje Čandra, ki na kritičen, a humoren način izriše portret človeka, ki ga želja po moči zasvoji do te mere, da se prelevi v egoista in vase zagledanega povzpetnika. Čander tako utira pot… »

Prometna nesreča v Domžalah: Voznik zbil motorista

Domžalec 21.02.2020
Okoli 18. ure je v Domžalah na regionalni cesti Želodnik – Domžale, pri bencinskem servisu Petrol, prišlo do trka med motorjem in osebnim vozilom. V nesreči je bil motorist lažje poškodovan in s strani reševalcev NMP Domžale prepeljan v UKC… »

50 odtenkov glasbe, ki vas bo dvignila z naslonjačev in postelj

Domžalec 21.02.2020
Tokrat se v rubriki Odbiti Odkriti podajamo v globlje vode z rahlo počasnejšim ritmom in močnim sporočilom (pozivom) – v opisu pod glasbenim setom. 50 odtenkov glasbe vas bo dvignil z naslonjačev in postelj. Za vse umetnike, talente in izvajalce… »

Novo življenje Silvestra Plotajsa Sicoea

Domžalec 21.02.2020
V Galeriji Domžale je v četrtek, 20. februarja 2020, potekalo odprtje razstave na mah prepoznavnega in zapomljivega slikarja Silvestra Plotajsa Sicoea, ki jo je poimenoval Novo življenje. Njegova posebnost je kombinacija abstrakcije in figuralike… »

Brdo pri Lukovici v barvah skozi objektiv Kristine Galun

Domžalec 21.02.2020
V mesecu februarju je v sklopu praznovanja slovenskega kulturnega praznika zaživela tudi Pungartnikova domačija, nekdaj mogočna stavba, ki se nahaja na Starem trgu v središču Lukovice. V njej je med 7. in 9. februarjem potekala fotografska razstava z… »

Kulturni mesec napolnjen s čustvi in življenjsko energijo – Bronja Žakelj

Domžalec 21.02.2020
Čeprav je minilo že več kot leto od izdaje izjemnega romana Belo se pere na 90, Bronja Žakelj še vedno polni dvorane. Bronjo smo članice Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice povabile na literarni večer, ki je potekal v občini Komenda… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem