Arhiv novic 23.02.2020

Citrarke in kitaristke Društva Lipa navdušile Ribničane

Domžalec 23.02.2020
Glasbene skupine citer in kitar Društva Lipe Domžale, pod vodstvom Damjane Praprotnik, smo v februarju 2020, pričele s spomladanskim ciklusom nastopov. Ime Društva Lipe, Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale smo za začetek ponesle na… »

Radomljani v svoje rumeno – črno gnezdo uspeli zvabiti Marka Goloba

Domžalec 23.02.2020
V Radomljah so bili ob koncu prestopnega roka sila dejavni. V svoje rumeno – črno gnezdo so uspeli zvabiti sila obetavnega nogometaša in med drugim tudi reprezentanta Slovenije. Mark Golob prihaja iz ljubljanske Ilirije. Iz radomeljskega nogometnega… »

Uspešen začetek na Odprtem prvenstvu Slovenije v dvorani za tekmovalce Atletskega kluba Domžale

Domžalec 23.02.2020
Ta vikend v Novem mestu poteka Odprto prvenstvo Slovenije v dvorani za člane in članice, ki se ga udeležujejo tudi tekmovalci Atletskega kluba Domžale. Prvi dan tekmovanja je bil za domžalske atlete zelo uspešen, saj je Jakob Mali je v teku na 1500… »

Veliki pustni karneval na Viru tudi letos prava paša za oči

Domžalec 23.02.2020
Danes, natanko ob 14. uri in 30 sekund so na Viru povlekli voz pustnih norčij, ki je tudi letos privabil obiskovalce od blizu in daleč. Seveda so imeli kaj videti, saj so se predstavile številne zanimive skupinske maske, ki so pritegnile s svojo… »

Zagorelo ob Kamniški Bistrici v Srednjih Jaršah

Domžalec 23.02.2020
Nekaj po 14.30 uri je ob reki Kamniški Bistrici v Srednjih Jaršah pri Domžalah prišlo do požara v naravi. Gasilci so gorečo podrast in travo hitro na okrog 100 kvadratnih metrih pogasili ter preprečili nadaljnje širjenje požara. Luka Pušnik… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem