Arhiv novic 27.02.2020

Slabih zadnjih pet minut Sunsev za poraz v Nikšiću

Domžalec 27.02.2020
Helios Sunsi so bili na pragu zmagoslavja, no, ali pa vsaj malo bolj infarktne končnice, na gostovanju pri Sutjeski, a so vse zapravili v zadnjih petih minutah, v katerih so domači prišli do preobrata, zmage in s tem tudi povečanih možnosti za… »

Kako je nastal Las Vegas, kot ga poznamo danes?

Domžalec 27.02.2020
Preden je postal znameniti Las Vegas sinonim za casino, dežela mega hotelov in mesto, ki nikoli ne spi, so njene sušne dežele poseljevali domorodni Američani iz Južne Nevade. Toda kako se je mesto, ki je tako daleč od preostale civilizacije… »

Izlet v Mojstrano: Slovenski planinski muzej in slap Peričnik

Domžalec 27.02.2020
Vodniški odsek Planinskega društva Domžale v nedeljo, 8. marca 2020, ponovno organizira en lep in nedvomno zanimiv izlet za pohodnike vseh starosti. Najprej bomo obiskali Slovenski planinski muzej v Mojstrani, nato pa se bomo podali na gozdne stezice… »

Likovna iskanja – Razstava mengeških likovnikov v Riemerji galeriji v Slovenskih Konjicah

Domžalec 27.02.2020
Na povabilo Slovensko – Srbskega kulturno humanitarnega društva Srečanje, smo člani Likovnega društva Mengeš postavili razstavo v Mestni galeriji Riemer v Slovenskih Konjicah. Razstavo, na kateri razstavlja 14 članov in članic društva, smo… »

Kamniške odbojkarice še naprej v igri za prvo mesto

Domžalec 27.02.2020
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi tretjega kroga modre skupine v domači dvorani s 3:0 (20, 22, 20) premagale GEN-I Volley. V prihodnjem krogu bodo Kamničanke spet igrale doma, v soboto, 29. februarja, bodo gostile ATK Grosuplje. V prvem delu sezone… »

Najboljši športniki v občini Kamnik v letu 2019 so …

Domžalec 27.02.2020
Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik sta na slavnostni podelitvi priznanj za športne dosežke v letu 2019 in priznanj za delo v športu Občine Kamnik nagradila najboljše športnike v minulem letu. Najboljša športnica v lanskem… »

Priročnik “Preventiva kot ključ do zdrave mladine”

Domžalec 27.02.2020
V Centru za mlade Domžale smo v okviru Erasmus+ projekta Preventiva kot ključ do zdrave mladine pripravili priročnik kjer so zbrane delavnice za delo z mladimi in otroki s področja preventive. Trening mladinskih delavcev Preventiva kot ključ do… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem