Arhiv novic 03.03.2020

7 nasvetov za nego psa pozimi

Domžalec 03.03.2020
V prejšnjem prispevku smo za vas raziskali resne težave, ki se lahko pojavijo pri psu zaradi mraza. Danes pa imamo za vas 7 nasvetov za nego psa pozimi, ki jih je pametno upoštevati sploh takrat, ko je prisoten sneg. 1. Nekaj o temperaturi Nekatere… »

Zdaj je pravi čas! V podjetju REAM v Trzinu so odprli vrata svežine!

Domžalec 03.03.2020
Kljub temu, da smo šele na pragu pomladi in da je poletje še malce oddaljeno od nas, pa je vseeno sedaj pravi čas, da začnemo razmišljati o tem, kako se bomo poleti spopadli z vročino. Bolje je, da mi presenetimo vročino, kot ona nas. Če bomo o… »

Petra Pavlič na Malti odlična četrta z novimi državnimi rekordi!

Domžalec 03.03.2020
Petra Pavlič, članica Težkoatletskega kluba Domžale je zastopala slovensko reprezentanco olimpijskega dviganja uteži na mednarodnem turnirju Malta International Open. Gre za tekmovanje, ki je uvrščeno na koledar Svetovne zveze olimpijskega dviganja… »

Hvala, ker ste!

Domžalec 03.03.2020
HVALA, KER STE! Beseda, s katero so se Beli angeli 28. februarja 2020, zahvalili intervencijskim službam širom po Sloveniji, za njihovo nesebično in požrtvovalno delo reševanja življenj 24/365. Beli angeli je skupina povezanih enako mislečih… »

Upor proti spodnjim gatam

Domžalec 03.03.2020
Domžalec zopet poziva vse s skritim talentom, da se predstavite širši javnosti ter si na ta način v prihodnosti morda celo ustvarite kariero! Dobrodošli so vsi vaši podvigi – v pisni, slikovni, grafični, umetniški, zvočni, video ali kakšni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem