Arhiv novic 04.03.2020

Peti nagradni natečaj “Moja reka si 2020” v duhu olimpizma

Domžalec 04.03.2020
Na pobudo Coca-Cole v Sloveniji in v partnerstvu z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez (OKS – ZŠZ), Slovensko turistično organizacijo (STO) in društvom Morigenos se začenja peti nagradni natečaj za organizatorje… »

V zadnjih šestih minutah do preobrata in zmage nad Koper Primorsko

Domžalec 04.03.2020
Helios Sunsi so v 2. krogu Lige Nova KBM za prvaka gostovali na Obali, pri državnih prvaki, Koper Primorski. Potem, ko so večji del tekme zaostajali, so Domžalčani v zadnjih šestih minutah nadoknadili deset točk zaostanka in, tudi z nekaj sreče… »

Lusterdam pravijo, da tam drevesa rastejo počasi

Domžalec 04.03.2020
Lusterdam svojo pot do uspeha tlakuje z velikim posluhom za spevnost, pri tem pa ne sklepa umetniških kompromisov. Tako je tudi s prvim singlom z bendove težko pričakovane druge studijske plošče, ki bo luč dneva ugledala jeseni. Skupina Lusterdam je… »

Kamniški odbojkarji na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v boj za tretje mesto

Domžalec 04.03.2020
Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja v Zwettlu izgubili z zagrebško Mladostjo z 1:3 (21, -21, -19, -28). V četrtek se bodo ob 18. uri pomerili s poražencem drugega polfinalnega obračuna med domačim Union… »

Da bo vaš dan brezskrben, spremljajte EVO

Domžalec 04.03.2020
Obveščamo vas, da smo v namene rednega obveščanja o načrtovanih izklopih vodovodnega ali električnega omrežja, okvarah na omrežjih in odvozih odpadkov v občina Domžale, Lukovica, Moravče, Trzin in Mengeš na našem portalu odprli novo podstran… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem