Arhiv novic 06.03.2020

Občina Domžale v Berlinu prejela bronasto priznanje za odličnost v promociji turizma

Domžalec 06.03.2020
Občina Domžale je prejela bronasto priznanje The Golden City Gate, ki jih že 20. leto podeljujejo za odličnost na področju promocijsko-komunikacijskih orodij v turizmu. Bronasto priznanje je prejelo prijavljeno delo The Place of Cheerful People v… »

Pomlad v Benetkah

Domžalec 06.03.2020
Začenja se čas pomladanskih izletov, in čeprav je trenutno Italija na spisku manj zaželenih destinacij, se spomnimo, kakšen dragulj arhitekture, zgodovine, umetnosti in veselja do življenja nam je na dosegu samo nekaj ur vožnje stran. Poleg vsem… »

Zgodbe ženskih pokrival iz Domžal in okolice

Domžalec 06.03.2020
Razstava slovenske oblačilne dediščine, na kateri so razstavili ženska pokrivala iz Domžal in okolice je v Menačenkovo domačijo privabila lepo število obiskovalcev, ki so si z zanimanjem ogledali avbe, peče, rute in zavijačke. Vsaka razstavljena… »

Iščete zaposlitev? Podjetje Kemikal d.o.o. ima prosto delovno mesto!

Domžalec 06.03.2020
Iščete delo? Če imate minimalno srednješolsko izobrazbo, ste komunikativni, skrbni in natančni ter imate pozitiven odnos do strank in dela, potem je prosto delovno mesto »POMOČNIK VODJE PROIZVODNJE« v podjetju KEMIKAL d.o.o. v Kamniku kot nalašč… »

Španski večer, Zgodbe iz smodnišnice in Mozaik

Domžalec 06.03.2020
Ste že zasledili novico, da se je ekipi Centra za mlade Domžale pridružila nova prostovoljka iz Španije? Februarja se je Barbara v okviru prostovoljstva ESE (Evropska solidarnostna enota) pridružila ekipi Centra za mlade Domžale. Barbaro lahko… »

Nanine karikature: Paul McCartney

Domžalec 06.03.2020
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo slovenskega kostumografa Alana Hranitelja, danes pa je na vrsti karikatura… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem