Arhiv novic 08.03.2020

Uporabni nasveti o negi bolnika na domu obogatili občni zbor Društva podeželskih žena Lukovica

Domžalec 08.03.2020
Članice Društva podeželskih žena Lukovica so se ob prazniku slovenske kulture v dopoldanskem času zbrale v gostilni Furman na Starem trgu v Lukovici, kjer je potekal redni letni občni zbor društva. Zbora se je udeležilo več kot 50 članic od… »

Jan Emberšič iz AK Domžale na Ptuju postavil nov državni rekord v metu kladiva

Domžalec 08.03.2020
Na Mestnem stadionu na Ptuju je v soboto, 7. marca 2020, potekalo Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za članski in mlajši mladinski kategoriji. Na prvenstvu je iz rok Jana Emberšiča iz Atletskega kluba Domžale pet kilogramov težko kladivo poletelo… »

Cinkarna Celje do novega pokalnega naslova. Domžalska Jasmin sport Ledita pokalni podprvak

Domžalec 08.03.2020
V Športni dvorani Domžale so v finalu 29. izvedbe Pokala članic košarkarice Cinkarne Celje ugnale domačo Jasmin sport Ledito z 80:51 in tako prišle do 14. pokalnega naslova. Za najkoristnejšo igralko zaključnega turnirja je bila izbrana Aleksandra… »

Košarkarice Jasmin sport Ledite in Cinkarne Celje finalistke Pokala članic

Domžalec 08.03.2020
Športna dvorana Domžale ta vikend gosti zaključni turnir Pokala članic v košarki, ki poteka v organizaciji Košarkarske zveze Slovenije in ŽKD Jasmin sport Ledita. V včerajšnjih dveh polfinalnih obračunih smo dobili finalistke, ki se bosta za… »

Domžale gostile državno prvenstvo v sankukai karateju za članice in člane v absolutni kategoriji

Domžalec 08.03.2020
Sankukai karate klub Domžale je v soboto, 7. marca 2020, v telovadnici OŠ Venclja Perka gostil državno prvenstvo v športnih borbah za članice in člane v absolutni kategoriji, ki je potekalo v organizaciji Sankukai karate zveze Slovenije. Državno… »

Knjiga Slepa grofica izpod rok Ivana Sivca ugledala luč sveta tik pred prebujajočo se pomladjo

Domžalec 08.03.2020
V letošnjem letu je izšla 159 knjiga avtorja Ivana Sivca, najbolj plodovitega slovenskega pisatelja, ki je že poldrugo desetletje med najbolj branimi avtorji. Navdih in povod za zadnjo knjigo je bila življenjska zgodba Tanje Šubelj, ki je invalidka s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem