Arhiv novic 10.03.2020

Kadetinje ŽNK Radomlje pomlad odprle z zmago

Domžalec 10.03.2020
Druga marčevska nedelja je prinesla začetek spomladanskega dela prvenstva za igralke v ligi do 17 let. Radomljanke so tokrat gostile ekipo ljubljanske Olimpije, ki so jo v jesenskem delu že premagale z minimalno zmago. Tudi tokrat so rumene slavile z… »

Koncert Mance Špik, Erosov in Marka Škugorja prestavljen

Domžalec 10.03.2020
Zaradi trenutnih okoliščin smo koncertu Mediteranski večer, ki je bil napovedan za 22. marec 2020, v Domžalah, našli nadomestni termin. Manca Špik, Erosi in Marko Škugor bodo koncert izvedli mesec kasneje, in sicer v petek, 24. aprila 2020, ob 20… »

Razširitev Litijske ceste na Viru

Domžalec 10.03.2020
Te dni so se na Litijski cesti na Viru pričela dela na cesti, saj jo bodo razširili. Obstoječa cesta je preozka, zaradi česar je oteženo srečevanje nasproti vozečih vozil, razširitev pa bo zagotovila, da bo vožnja po tej cesti varnejša. Dela… »

Ljubezen vedno premaga vse

Domžalec 10.03.2020
Glasbena zakonca mag. Alenka Gotar in Anže Šuštar nam predstavljata novo skladbo in videospot z naslovom “Love can win”. Pesem govori o tem, da ne smemo nikoli obupati nad življenjem in ljubeznijo. Če zares močno in z vsem srcem verjamemo vase… »

Odpoved prireditev in filmskih projekcij v KD Franca Bernika Domžale in Mestnem kinu Domžale

Domžalec 10.03.2020
V Kulturnem domu Franca Bernika in Mestnem kinu Domžale zaradi ukrepov ob pojavu virusa Covic-19 do preklica odpovedujemo vse predstave, koncerte in filmske projekcije. O nadomestnih terminih abonmajskih predstav vas bomo obvestili naknadno. Zaradi… »

Domžalski skavti ta vikend zbirajo star papir

Domžalec 10.03.2020
Domžalski skavti ta vikend zbirajo star papir. Otroci in skavtski voditelji tokrat zaradi izrednih razmer NE BODO hodili po hišah. Veseli bodo, če boste papir, ki ste ga hranili za njih, sami pripeljali pred domžalsko cerkev, kjer stoji kontejner… »

Praznik Slovencev – Gregorjevo

Domžalec 10.03.2020
Gregorjevo je tradicionalni slovenski praznik, s katerim se že stoletja spominjamo svojih korenin, ki se praznuje 12. marca, na god sv. Gregorja. Šega ima korenine v predkrščanski dobi, vendar se je pri ljudeh uveljavilo prepričanje, da predstavlja… »

Mladi kamniški vaterpolisti Calcit waterpolo morali tokrat priznati premoč VK Lošinj

Domžalec 10.03.2020
Mlada ekipa kamniških vaterpolistov Calcit waterpolo je proti ekipi VK Lošinj morala tokrat priznati premoč vrstnikom iz Hrvaške, ki letos gostujejo v slovenski ligi. Končni rezultat je bil 19:9 (2:2, 3:3, 3:8, 1:6). V Ljubljani na Kodeljevem je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem